Fa 10 mesos que dura: la revelació que acaba de fer Terelu sobre la seva filla

Aquesta situació genera un gran dolor a la filla gran de María Teresa Campos

Terelu Campos en un plató de televisió
Terelu Campos confessa allò que no fa amb la seva filla des de fa 10 mesos | GTRES

Aquests últims dies de treball a 'Viva la vida' estan sent molt intensos per Terelu Campos. Així, en un d'ells, la seva filla (Alejandra Rubio) li va gastar una broma dient-li que estava embarassada.

En un altre no ha dubtat a sincerar-se i explicar una cosa que fa deu mesos que no fa amb l'esmentada jove. En concret, ha revelat que durant tot aquest temps, des que va començar la pandèmia, no ha pogut fer-li una abraçada a la seva filla. I això, com és lògic, li causa un gran dolor.

Terelu i el seu Nadal

Com molts altres companys de 'Viva la vida', la filla gran de María Teresa Campos ha optat per narrar com està passant aquestes festes nadalenques. Concretament, ha explicat que Cap d'Any l'ha passat a casa al costat d'Alejandra, de la seva germana (Carmen Borrego) i de la seva mare.

Malgrat això, també ha explicat que aquest any la celebració ha sigut més trista del que és habitual. Així, sembla que es va passar tota la vetllada plorant, tot i que la jove va intentar que somrigués en tot moment. De fet, ha revelat que aquest plor es va deure el seu estat d'ànim, al fet que «em vaig emocionar perquè he viscut una cosa que no oblidaré».

En aquest punt ha volgut deixar clar que es refereix a la pandèmia, que està causant estralls tràgics a tot el món. Una pandèmia que l'ha portat a tenir pànic especialment per la seva progenitora. I és que «sentir la por i veure com ella sentia por per la seva edat... No vaig sortir de casa en dos mesos. Quan vaig tornar a treballar tremolava, no volia que ningú em toqués».

Terelu Campos fa balanç de l'any 2020

Precisament parlant de la pandèmia, Terelu ha dut a terme un balanç del ja passat 2020. D'ell ha destacat que el pitjor, sense cap dubte, ha estat el càncer de pulmó de la seva amiga Mila Ximénez, una dura malaltia que les ha portat a estar més unides que mai.

Tot i això, també ha reconegut que el Coronavirus també l'ha marcat aquest any. I és que, entre altres coses, l'ha obligat a fer que estigui deu mesos sense poder besar i abraçar la seva filla, el que li causa un dolor enorme.

Així, ha confessat que, tot i que comparteixen treball i temps personal juntes, ha evitat tenir aquests gestos d'afecte amb la jove, ja que és la manera que han trobat de guardar aquesta distància de seguretat requerida i d'evitar mals majors. No només vol estar bé de salut ella sinó també que ho estigui Alejandra, María Teresa i Carmen.

Aquestes paraules pronunciades per Terelu Campos han comportat que l'audiència hagi fet tota mena de comentaris. Així, en el compte oficial de Twitter del programa, s'han mostrat una mica sorpresos i molestos amb ella. Mostra d'això és que li han dit coses com aquesta: «Només vol xuclar càmera. És insofrible i una pesada».

Els desitjos de Terelu per 2021

Tenint en compte les preocupacions i situacions que li estan causant tant dolor a Terelu, estava clar quins serien els seus desitjos per al nou any. En aquest sentit, no ha dubtat a manifestar que el que vol per a 2021 és «Salut i que es facin realitat unes il·lusions que tinc. A més, per descomptat, de la felicitat de la meva mare».

Caldrà esperar per veure si aquests anhels de la mare d'Alejandra Rubio es compleixen. Uns anhels entre els quals estan aquestes esmentades il·lusions que podrien ser un nou projecte professional, concretament, podria tractar del que aquests dies s'hi està rumorejant. Ens estem referint què podria haver estat fitxada per Antena 3 per presentar un programa a les tardes.


Comentaris

envia el comentari