Kiko Rivera comença el 2021 de la pitjor manera: podria dir adeu a Cantora per sempre

Els deutes d'Isabel Pantoja amb Hisenda fan perillar la finca familiar

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera podria perdre la finca de la seva mare, Cantora, a causa dels deutes  | Catalunya Diari

El 'Cas Cantora' està més obert que mai. La recta final de l'any 2020 ha estat marcada pel conflicte entre Isabel Pantoja i el seu fill, Kiko Rivera, que està disposat a arribar fins al final en la seva lluita per l'herència del seu pare, Paquirri.

Davant d'aquesta situació, cal esperar que el 'Cas Cantora' es perllongui al llarg de l'any 2021. Tot i que aquest nou any podria portar males notícies per Kiko Rivera, perquè podria estar a punt de perdre la finca familiar per la mala gestió de la seva mare.

El 'Cas Cantora' no es tanca el 2020: la polèmica continua de cara a l'any nou

Durant l'especial 'Cantora, la herencia envenenada', el DJ va destapar els detalls més foscos de l'herència de Paquirri i la gestió realitzada per la seva mare, a qui va acusar d'amagar els béns del difunt torero, al·legant un robatori per no retornar-los als fills majors del seu exmarit.

Els germans del DJ, Cayetano i Francisco Rivera, fa anys que lluiten per recuperar els béns que el seu pare els hi va deixar en herència. No obstant això, recentment es va descobrir que no hi ha una ordre judicial que obliga a Isabel Pantoja a tornar aquests béns.

Per aquesta raó, la 'tonadillera' va rebutjar el requeriment notarial en què li sol·licitaven la devolució dels béns, tot i que Kiko Rivera segueix entestat a obligar la seva mare a depurar responsabilitats després de la gestió que va realitzar dels béns del seu pare, i ja ha posat el tema en mà dels seus advocats.

El bufet que representa els interessos de Kiko Rivera, 'Setien&Villamor Abogados' ja està treballant en les possibles accions legals que pot emprendre el seu client davant de la seva mare, tot i que han desmentit que hi hagi una denúncia en marxa.

«Amb motiu de les recents publicacions que s'estan realitzant tant en premsa digital, com escrita, xarxes socials i alguns programes de televisió i ràdio (...), aquest despatx professional pot asseverar que no s'han emprès accions judicials algunes enfront de senyora María Isabel Pantoja Martín, avui dia», assenyalava el bufet en un comunicat.

Males notícies per Kiko Rivera: podria perdre Cantora a mans d'Hisenda

Tot i que Kiko Rivera està disposat a lluitar per Cantora, la gran finca que el seu pare els va deixar-hi en herència, corre perill a causa del gran deute que té Isabel Pantoja amb Hisenda. Segons va revelar el mateix DJ, la seva mare ha rehipotecat la finca diverses vegades, on l'última va ser l'any 2002, però des de fa un any la 'tonadillera' no fa front als pagaments de la hipoteca.

Isabel Pantoja té un gran front obert amb Hisenda, que està pendent de resolució en el primer trimestre d'aquest 2021, un conflicte en el qual podria perdre Cantora per culpa dels seus deutes.

Segons ha informat Paloma García Pelayo a 'El programa de Ana Rosa', a Isabel Pantoja se li presenten dos possibles escenaris en aquest conflicte. Un bo, tot i que també complicat per la cantant, i un altre catastròfic que posaria en greu risc a Cantora.

«Si Hisenda resol a favor d'Isabel Pantoja, Cantora es quedarà amb les càrregues que té fins ara, que són aproximadament 1 milió i mig d'euros: per una hipoteca que té pendent i un embargament seu propi de 338.000 euros», assegura la col·laboradora.

No obstant això, «si Hisenda dicta en contra i el recurs que ella va posar l'any 2014 no prospera, tindria un problema important. Tot aquest deute acumulat, aniria cap als 4 milions d'euros aproximadament, de manera que aquesta quantitat posaria en greu perill a Cantora», advertia la periodista al programa de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari