ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

L'actor Juanjo Artero, ingressat per un tromboembolisme pulmonar

Els metges afirmen que està estable i fora de perill
Juanjo Artero, ingressat d'urgència | Catalunyadiari.cat
 

 

Ensurt per a l'actor Juanjo Artero. Mentre estava gravant una seqüència en un polígon de Fuenlabrada, a Madrid, va començar a sentir-se malament i, finalment, el van traslladar a l'hospital més proper a la zona on es trobava. L'actor, conegut pels seus papers a 'El Comisario' o 'Verano Azul', va ingressar d'urgències al centre sanitari, on li van detectar un tromboembolisme pulmonar.

 

Tal com va explicar 'Jaleos', el succés va agafar per sorpresa a tothom, ja que l'intèrpret estava treballant de manera rutinària i ningú podia preveure el que passaria. Una de les persones que va viure la notícia amb més intensitat va ser la seva dona, Nuria Gómez, que no va dubtar en anar cap a l'hospital on es trobava el seu marit per estar al seu costat en aquests moments tan difícils per a l'actor.

 

 

Està estable i fora de perill

Artero va passar tot un matí a urgències, on els metges d'aquest departament van aconseguir detectar la seva malaltia i li van aplicar un tractament específic per al tromboembolisme pulmonar. Després d'això, el van traslladar a planta però continua en observació per evitar una recaiguda. Tot i això, els metges van afirmar que l'actor està estable i fora de perill.

 

Les últimes notícies que es coneixien de Juanjo a través de les seves xarxes socials no tenien res a veure amb una persona malalta. De fet, va compartir amb els seus seguidors la seva participació en la manifestació del passat 8 de març en commemoració al Dia Internacional de les Dones. A més, durant el cap de setmana havia mostrat algunes fotografies amb la seva família a Toledo, on havia d'estrenar la seva nova obra de teatre.

 

 

Es cancel·len els seus projectes laborals

Respecte a l'àmbit laboral, queda a l'aire si l'actor es podrà reincorporar de manera ràpida o no als projectes que té en marxa. En especial, Artero està immers actualment en la funció 'Aguacates', on comparteix escenari amb Jesús Cabrero, Lucía Ramos i Ricardo Saiz. De moment, la productora ha decidit cancel·lar les actuacions que tenien previstes pròximament fins a saber com evoluciona la salut de Juanjo.

 

Juanjo Artero és un dels protagonistes de l'obra 'Aguacates' | Catalunyadiari.cat

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris