Míriam Saavedra a 'Sálvame'

Mila Ximénez i Miriam Saavedra s’enfronten per l’actitud d’Ylenia a la casa de ‘GH DÚO’

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha advertit la guanyadora de ‘GH VIP 6’ que vigili el seu llenguatge sexista

Tot feia pensar que Ylenia Padilla estava portant amb certa tranquil·litat la seva participació en el concurs de ‘GH DÚO’. De fet, ha estat una gran sorpresa per a molta gent la seva expulsió de la casa de Guadalix. I és que  la jove de Benidorm, va aconseguir menys suport que l’exmiss María Jesús Ruiz. El seu pas pel 'reality' no deixa indiferent ningú. A 'Sálvame', Mila Ximénez i Miriam Saavedra han protagonitzat una discussió arran de l'actitud d'Ylenia amb Antonio Tejado abans d'abandonar la casa.

Ylenia no té pèls a la llengua

Tot i la seva expulsió, Ylenia ha estat una de les grans protagonistes del concurs de Telecinco, per dir sempre el que pensava sense embuts. Un fet que, bona part dels teleespectadors, ha valorat positivament junt amb la seva maduresa. Amb tot,  la jove també ha après a relativitzar les coses i sembla que es pren les discussions amb més paciència, aconseguint així mostrar-se més alegre i simpàtica amb els companys.

Així i tot, Ylenia té un caràcter molt fort i s’ha enfrontat amb els seus companys en diverses vegades. A més, abans de ser expulsada, durant els seus últims dies a la casa, ha estat protagonista pel seu acostament a Antonio Tejado.

Ylenia amb Jorge Javier després de la seva expulsió de 'GH DÚO'
Ylenia amb Jorge Javier després de la seva expulsió de 'GH DÚO' | LA COCTELERA

 

Discussió a 'Sálvame'

Arran d’aquest apropament, es va produir un enfrontament entre Miriam Saavedra, que criticava l’actitud d’Ylenia pel seu acostament a Antonio Tejado, i Mila Ximénez, al programa ‘Sálvame’.

I és que en ple debat sobre el moviment feminista que es va viure aquells dies,  la col·laboradora de ‘Sálvame’ li va voler recriminar a Miriam els seus comentaris: «Avui és el dia de la dona i et diré una cosa. Jo no sóc gens reivindicativa, t’ho prometo. Em nego a què es crucifiqui a Ylenia Padilla perquè en una festa de ‘GH’ de sobte a ella li vingui de gust flirtejar amb Antonio Tejado».

Davant d’aquest atac, Miriam li va respondre recordant-li l’actitud d’Ylenia durant el concurs: «Va ser ella la que va parlar en contra de María Jesús. Ella va ser qui va dir que era una escalfabraguetes».

Míriam Saavedra a 'Sálvame'
Míriam Saavedra, durant l'enfrontament a 'Sálvame' | TELECINCO

 

Mila s’enfada amb Miriam pel seu llenguatge sexista

En aquest moment, tot i que Miriam repetia contínuament que només estava dient el que Ylenia havia dit  durant el concurs, no va convèncer a Mila que davant de l’expressió de la guanyadora de ‘GH VIP’ li va respondre: «Escolta, escolta... Relaxa’t, que estem amb els llenguatges sexistes, a veure si ara entraràs tu».

La col·laboradora, visiblement afectada, va continuar dient-li a Miriam: «Que ho digui ella no té res a veure... Relaxa’t amb els qualificatius. Nosaltres no escalfem res, fem el que ens dona la gana. Doncs ja està». Aquesta reacció va ser resposta amb forts aplaudiments del públic mentre Miriam ho negava amb el cap volent dir que s’havien mal interpretat les seves paraules.

Finalment, la col·laboradora del programa, Gema López, va voler posar pau i aclarir alguns aspectes de la discussió: «El que ha dit és que Mila va ser la primera en criticar a María Jesús per això», i va tancar el tema: «Ylenia moltes vegades peca d'això, que jutja a altres dones».