ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Íñigo Errejón s'ha convertit en el polític espanyol de moda

Qui va ser el número 2 de Pablo Iglesias a ‘Podemos’ es presentarà a les eleccions del 10-N, viu en un pis de lloguer sense ascensor, no té cotxe i cobra 5.000 euros bruts al mes

Íñigo Errejón
Íñigo Errejón s'ha convertit en el polític espanyol de moda  | GTRES

Íñigo Errejón, conegut haver estat la mà dreta del líder de ‘Podemos’, Pablo Iglesias, ha fet tremolar el panorama polític espanyol presentant-se a les eleccions del 10-N. Encara no sabem sota quin nom ho farà, però el cert és que amb només 35 anys s’ha convertit en el polític de moda gràcies al seu estil de vida. Viu en un pis de lloguer al centre de Madrid sense ascensor, no té cotxe i de moment la seva parella no s’ha traslladat per viure amb ell.

Íñigo Errejón demostra ser un polític experimentat

Tot i ser un dels polítics més joves, Íñigo Errejón ha demostrat en més d’una ocasió posseir l’ingeni i el valor per fer-se un lloc dins el món polític i fer sacsejar-lo en el moment precís. Això és el que ha fet un cop més a través del comunicat on anuncia que es presentarà a les eleccions del 10-N on s’enfrontarà amb Pablo Iglesias. Amb una trajectòria professional plena de manifestacions, mítings i viatges, Errejón també ha sabut com establir una xarxa de contactes al seu voltant.

Respecte la seva vida amorosa, la seva relació amb Rita Maestre va acabar al cap de 5 anys a causa del caràcter d’ambdós, i fa un any que ella va refer la seva vida sentimental i va contraure matrimoni amb Manuel Guedán. Encara que Íñigo Errejón no va acudir al casament, Guedán i el jove polític mantenen una bona relació i treballen junts en diverses qüestions polítiques.

D’altra banda, encara que Errejón no posseeix un sou multimilionari, el cert és que el polític gaudeix d’estabilitat econòmica. Viu de lloguer en un pis cèntric de la capital espanyola per 1.200 euros mensuals, no té cotxe i cobra un sou brut de 5.000 euros anuals. En total, en la seva declaració de béns s’especifica que posseeix 52.584 euros en els seus comptes bancaris.

Íñigo Errejón manté una relació sentimental amb la periodista Glòria Mena
Íñigo Errejón manté una relació sentimental amb la periodista Glòria Mena | GTRES

 

Pel que fa a la seva actual parella, Glòria Mena, coneguda per ser periodista de ‘La Sexta’, la química entre ells dos va començar quan ella s’encarregava de les informacions sobre Podemos per a la cadena televisiva fa quatre anys. El que va començar sent una amistat va transformar-se en una relació més propera i afectiva. Tal com va comentar Íñigo Errejón en una entrevista que va concedir a Àngels Barceló, no és la primera dona catalana amb qui manté una relació sentimental, i entén el català des que el va aprendre fa 13 anys mentre estava preparant la seva tesi doctoral.

També pots llegir...

  • El partit d'Errejón aprova presentar-se a les eleccions espanyoles del 10-N
  • Iñigo Errejón crea la polèmica a les xarxes per criticar la intervenció del PP a TV3


Comentaris

envia el comentari