Primer pla d'Íñigo Onieva

Íñigo Onieva besa amb passió a una altra dona i Tamara Falcó rep les dures imatges

Íñigo ha posat en perill el casament amb la marquesa

Íñigo Onieva ha reaparegut molt seriós després que la seva xicota anunciés que estan a punt de passar per l'altar. Formalitzaran la relació, tot i que sempre s'ha rumorejat que estaven en crisi per les seves presumptes deslleialtats. El programa Socialité ha emès diversos vídeos que demostren la seva afició per l'oci nocturn, però aquest és definitiu.

Íñigo Onieva sap que té per davant un problema molt seriós, per això s'ha deixat veure visiblement afectat per una notícia. La revista Lecturas ha publicat un vídeo seu besant-se amb una dona que no és la seva promesa als Estats Units. La marquesa encara no s'ha pronunciat i tot fa pensar que no en donarà explicacions fins que se senti preparada.

Captura del vídeo d'Íñigo Onieva amb una altra dona
Íñigo Onieva fent-se petons amb una noia que no és la seva parella | Lecturas / EDATV

Íñigo fa molt de temps que lluita contra l'ombra de l'engany, no són pocs els que l'acusen de ser massa extravertit. No obstant això, mai no havia existit una prova tan fiable, per això està preocupat i no vol parlar amb ningú. Tamara va anunciar ahir que es casaria amb ell, però el casament està en perill a causa de la gravetat de l'assumpte.

Íñigo s'havia guanyat la confiança de la seva família política, però després del que ha passat la situació ha fet un gir. Hi ha la possibilitat que emeti un comunicat, tot i que encara cap periodista ha aconseguit esbrinar dades exactes. Lecturas sempre té bona informació, per això tots els mitjans s'han fet ressò de les proves que Tamara ja ha vist.

Íñigo Onieva ha posat en perill la seva promesa

Íñigo té una bona relació amb la premsa, però no es dedica a la crònica social i no sap les conseqüències dels seus actes. Tamara Falcó viu de la seva imatge, no es pot permetre un escàndol d'aquestes característiques perquè sap que no la beneficia. Treballa per a marques de molta reputació i no vol que la seva bona fama es vegi esquitxat per una situació tan complicada.

Íñigo Onieva a un festival
Íñigo Onieva ha de donar explicacions | Lecturas / EDATV

Onieva s'ha quedat sense excuses, en aquesta ocasió hi ha un vídeo que demostra que s'ho passa força bé quan està sense Tamara. Tot i això, és aviat per afirmar res, el més just és que parli abans que el públic dicti sentència. Potser tingui una bona explicació pel que ha passat, tot i que tot fa pensar que la seva parella s'ha quedat sense paraules.

La filla d'Isabel Preysler ha descobert, gràcies a la informació aportada per Lecturas, que el petó del seu xicot va tenir lloc fa dues setmanes. Suposadament va anar a una festa acompanyat dels seus millors amics i va conèixer la noia que apareix a les imatges. El petó no deixa cap dubte, però hi ha la possibilitat que Onieva pugui explicar-ho.

▶️ Vídeo del dia

L'empresari ha passat a formar part d'una família important i no es podrà amagar per sempre. Ara prefereix estar apartat, però no la premsa no trigarà a trobar-lo per fer-li la pregunta que sura a l'ambient. Tamara també corre perill, és un assumpte molt delicat i els reporters no pararan fins a saber com es troba.