Gerard Piqué, a la banqueta del Barça.

Piqué està profundament decebut amb Shakira i no s'esperava el que acaba de fer

El central català creu que Shakira menysprea el seu paper com a pare i està molt decebut

Gerard Piqué està decebut amb Shakira. Segons explica La Vanguardia, al central de la Bonanova no li han agradat gens ni mica les últimes declaracions de Shakira a la revista ELLE. En una entrevista, la cantant colombiana explicava quina era la situació dels seus fills després de la separació i també donava a entendre que ella ho havia fet absolutament tot per continuar amb un Piqué, a qui semblava menysprear com a pare.  

Quelcom que no ha agradat al jugador del Barça. El seu entorn revela al mitjà esmentat que està profundament decebut amb Shakira i auguren una reunió molt complicada dimarts vinent, quan el central i la cantant s'hauran de veure novament les cares als despatxos de Tamborero Advocats. 

Piqué entén que Shakira menysprea el seu paper com a pare

Gerard Piqué ha explicat al seu entorn que no li ha agradat com Shakira ha parlat de la ruptura. Mentre ell es manté en un segon pla (tot i haver iniciat una relació amb Clara Chía), Shakira va decidir trencar el seu silenci. 

«Vaig intentar processar-ho tot. Ha estat difícil, no només per mi, sinó també pels meus fills», va dir Shakira en l'entrevista mentre argumentava: «Només puc dir que vaig posar tot el que tenia en aquesta relació i en aquesta família». 

«En Gerard, com a futbolista, volia jugar a futbol i guanyar títols, i jo havia de recolzar-lo. Vull dir, que un dels dos va haver de fer un sacrifici, no? O deixava el seu contracte amb el Barça i es mudava als Estats Units amb mi, o jo hauria de fer-ho en el seu lloc», deia. 

«Em vaig quedar a Barcelona, va ser un acte d'amor. Gràcies a això, els meus fills van poder tenir una mare present, i tinc amb ells aquest vincle increïble que és indestructible i que ens sosté», menté Shakira

▶️ El vídeo de la setmana

Sembla ser, doncs, que hi haurà nou capítol en l'afer, ja que les declaracions no han agradat gens a Gerard Piqué