Íñigo Onieva

Íñigo Onieva confirma el rumor i li posa nom a la nova il·lusió de Tamara Falcó

Íñigo no aconsegueix superar la situació

Íñigo Onieva es va convertir en notícia fa unes setmanes, quan es van emetre unes imatges seves fent-se un petó amb una desconeguda. I és que això va suposar que la seva xicota, Tamara Falcó, decidís trencar la seva relació. Ara sap que aquest va ser el primer pas perquè ella decidís oblidar-lo per sempre, una cosa que està intentant al costat d'algú molt especial.

Íñigo s'ha assabentat que ella vol girar full amb ajuda de la fe i també amb un projecte al costat de la seva cosina política.

Íñigo Onieva s'assabenta de la nova alegria de la seva ex

Íñigo no aconsegueix superar la separació i continua sent víctima d'especulacions, que fins i tot l'han portat a fer algun comunicat. I no l'ajuda gens a posar fi a aquest patiment el fet de veure que qui va ser la seva parella sembla haver-lo oblidat del tot.

Íñigo l'ha vist de viatge de pelegrinatge, participant activament al Domund i fins i tot tornant a El Hormiguero, on s'ha mostrat somrient i feliç.

Però ara Íñigo Onieva ha sabut que la seva ex ha trobat una nova il·lusió que la fa molt feliç. Ens estem referint que ha fet una campanya de publicitat al costat d'una persona a qui estima molt. Es tracta d'Isabelle Junot, la dona del seu cosí Álvaro Falcó i actual participant de MasterChef.

Fotomuntatge d'un story de Tamara Falcó.
Íñigo Onieva ha vist com la noia feia una campanya amb algú molt especial. | Instagram: @tamara_falco
 

Totes dues han treballat juntes en una iniciativa de la marca Sisley i la veritat és que s'ho han passat d'allò més bé. Així ho han deixat clar en les imatges que han compartit a les seves xarxes socials, on se les veu somrients i divertides.

Fotomuntatge d'una story de Tamara Falcó.
Íñigo Onieva sap que totes dues tenen molta complicitat. | Instagram: @tamara_falco
 

Pel que sembla, totes dues tenen una gran amistat que el temps s'ha encarregat de fer més forta. Tant és així que quan la francesa es va casar va lliurar un dels seus rams a l'ex d'Onieva. Els uneix Álvaro, el món de la moda i també el fet d'haver participat totes dues al famós concurs de cuina.

Íñigo Onieva, fart, continua patint les conseqüències de la seva separació

Íñigo Onieva, segons s'ha publicat, ho està passant realment malament per la separació. Una separació no aconsegueix treure's del cap perquè no deixen d'aparèixer noves informacions. L'última ha estat sobre l'anell de compromís. I és que diuen que l'anell que li havia regalat a ella no l'havia comprat, sinó que se l'havia prestat una joieria.

Doncs bé, com ha fet altres vegades, Íñigo Onieva ha volgut desmentir la notícia. Per aquest motiu, a través del seu bufet d'advocats, ha fet un comunicat, on es diu que és «completament fals que ell no adquirís l'anell des del principi».

«La veritat és que el seu cost és més de dues vegades superior al preu indicat (14.500 €), ja que es tractava d'una peça única, millorada i personalitzada».

Tamara Falcó
Íñigo Onieva ha hagut de desmentir informació sobre l'anell que li va regalar a la seva ex. | INSTAGRAM: @TAMARA_FALCO
 

De la mateixa manera, ha negat que «hagi lliurat l'anell a la joieria en devolució d'aquest suposat préstec». Suposadament, després de la ruptura «ha preferit lliurar la versió estàndard de l'anell perquè la joieria el custodiï». És més, s'indica que el cost de la joia que va adquirir «està absolutament abonat».