Andrea Janeiro mira a cámara en una imagen tomada ante su casa

Insulten i titllen de lletja Andrea Janeiro tot i el seu canvi: «Sort de la mascareta»

Andrea Janeiro ha visitat Belén Esteban i podria estar penedida d'haver-ho fet

Andrea Janeiro Esteban, filla gran de Jesulín de Ubrique, ha aconseguit que es respecti la seva voluntat de mantenir-se al marge de la premsa rosa.

Però la seva mare, Belén Esteban, parla contínuament d'ella i aquest atreviment ha acabat generant un gran escàndol.

Andrea Janeiro viu al Regne Unit, país on es va mudar per començar una vida lluny dels mitjans de comunicació. Al seu torn, Belén Esteban és un personatge molt mediàtic i qualsevol dels seus moviments es converteix en notícia. Recentment ha organitzat una festa, on convidat la seva filla Andrea, detall que no ha passat inadvertit.

La filla de la col·laboradora, popularment coneguda com a Andreíta, està passant uns dies a Espanya i la premsa ha fet ressò de la seva visita. Molts periodistes han fotografiat la noia i els detractors de la seva família no han trigat a carregar contra ella.

Muntatge amb mare i filla
Andrea Janeiro i Belén Esteban tenen una relació molt especial | La Notícia Digital

Belén va ser coronada princesa del poble fa més de dues dècades. El públic va decidir posicionar-se al seu costat durant la batalla que va emprendre contra Jesulín de Ubrique, la seva exparella i pare d'Andreíta. Tot i això, la tertuliana també té molts enemics que han acabat atacant la seva estimada filla.

Andrea no ha parlat mai en cap revista, però els enemics de la seva mare s'han vist amb el dret d'opinar sobre certs temes. Esteban es va fer famosa gràcies a parlar de la jove, per això molta gent pensa que és un personatge públic. Ara, ha rebut insults força greus a través de les xarxes socials.

Andrea Janeiro, humiliada: «A qui surt aquesta nena tan lletja?»

Andrea és una persona molt responsable i en cap moment ha volgut utilitzar la fama dels seus pares per cridar l'atenció. Té un comportament totalment oposat al de la seva germana Julia Janeiro, filla petita de Jesulín. La jove vol ser influencer i s'ha aprofitat de la popularitat dels cognoms.

Andreita també fa servir diverses xarxes socials, però té el seu compte tancat perquè el públic no pugui opinar sobre el que fa. Tanmateix, no ha aconseguit que els enemics de Belén Esteban la deixin al marge dels escàndols televisius. Fa uns dies va aterrar a Espanya i des d'aleshores està rebent atacs molt forts.

«A qui surt aquesta nena tan lletja?», pregunta un usuari de Twitter. «Li va bé la màscara perquè no se li vegi la cara», respon un altre. No seria estrany que la princesa del poble fes servir el seu poder per venjar-se de la gent que està fent mal a la seva filla.

La filla de la col·laboradora ha tingut l'oportunitat de convertir-se el personatge del moment, però no vol ser famosa. Els seus pares fa 20 anys que en parlen, però la noia mai ha trencat el seu silenci als mitjans de comunicació. Segons alguns mitjans, la germana de Julia Janeiro vol treballar darrere de les càmeres i s'està formant com a tècnic de so.

Andrea Janeiro es distanciarà de Belén Esteban

Andrea Janeiro Esteban ha pensat que el millor és prendre distància i no aparèixer al costat de Belén. És possible que es penedeixi d'haver anat a la festa que ha organitzat la tertuliana. Feia molt de temps que no sortia en cap mitjà de comunicació i la gent està analitzant el seu canvi físic.

Els enemics de la princesa del poble han aprofitat aquest moment per fer-li mal. S'han burlat del seu aspecte i asseguren que «està molt més lletja» que la darrera vegada que va venir a Espanya.

Julia Janeiro, germana d'Andreíta, coneix el patiment de la jove perquè ella també ha estat ridiculitzada a les xarxes socials. La diferència és que la filla de Belén en cap moment no ha participat de la vida pública. L'única cosa que ha fet ha estat donar suport a la seva mare en un dia especial.

EL VÍDEO DEL DIA: