Kiko Hernández con la mirada perdida, el rostro serio y con los ojos llorosos

Kiko Hernández torna a posar les seves filles Abril i Jimena al punt de mira

Kiko Hernández revela un secret que afecta les seves filles de forma directa

Kiko Hernández va saltar a la fama gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano' i des d'aleshores no ha parat de treballar a la televisió. Coneix a la perfecció el funcionament del negoci, però continua cometent errors de principiant.

Recentment ha compartit un secret de les seves filles, Abril i Jimena, i tothom n'està parlant sense cap pudor.

El col·laborador va complir el seu somni de ser pare el gener del 2017 i no ha deixat que cap periodista s'apropi a les seves filles. Però el seu pes mediàtic li ha posat difícil i ja la premsa segueix els seus passos contínuament. De fet, en una ocasió va posar amb Abril i Jimena a la portada de 'Diez Minutos', amb qui també col·labora.

L'exconcursant de 'Gran Hermano' és conscient que té un gran poder a les xarxes socials. Ell mateix ha reconegut que li agrada interactuar amb els seus seguidors, per això hi publica molt contingut. Recentment els ha explicat què fa en el temps lliure: visitar la Casa Museu del Ratoncito Pérez, situada al centre de Madrid.

Les filles de Kiko ja tenen cinc anys i comencen a desenvolupar certes inquietuds. El tertulià és un pare de primera categoria, així que intenta viure-hi tota mena d'aventures. Tot i que treballa molt als programes de Telecinco, sempre que pot s'escapa amb elles per fer excursions.

Foto de Kiko Hernández
Kiko Hernández gaudeix de la companyia d'Abril i Jimena | Instagram

Hernández, que ocasionalment exerceix de presentador de 'Sálvame', ha adquirit molt poder als mitjans de comunicació. Per aquest motiu es prenen certes llicències i no tenen por de compartir alguns detalls de la seva vida privada. Més d'una vegada ha parlat d'Abril i Jimena, assegurant que una és molt més rebel que l'altra.

Kiko Hernández es recolza en Abril i Jimena

Kiko va haver d'abandonar els mitjans de comunicació durant un temps perquè estava passant una etapa delicada.

De fet, va haver de fer front a tres pèrdues que es van produir de manera correlativa. Primer va morir un familiar proper, després la col·laboradora Mila Xímenez i, finalment, Begoña Sierra, una de les seves amigues més íntimes.

Hernández va decidir posar-se en mans d'especialistes i sortosament ha recuperat el somriure. Gran part d'aquest mèrit s'explica gràcies a les seves filles, ja que tothom assegura que són encantadores. Segons alguns mitjans, tenien una relació molt especial amb Mila Ximénez, amb qui sempre s'han portat molt bé.

Sembla que passaven molt de temps plegades i, per tant, les nenes també han notat la mort de la col·laboradora sevillana. 

Com que els nets de Mila, Alexander i Victoria, viuen a Amsterdam, Abril i la seva germana van ocupar un buit important. Kiko va explicar que tenien vincle molt estret amb ella.

Portada de revista
Kiko Hernández i Mila Ximénez eren amics íntims | Cedida

Kiko Hernández, mort de por: «350.000 euros»

Kiko va rebre una denúncia de Liberto López de la Franca, un dels seus grans enemics, per un presumpte delicte d'assetjament. L'home li demanava «un total de 350.000 euros» per «presumpta intromissió il·legítima en el dret a l'honor, intimitat personal i imatge pròpia».

Liberto va parlar amb la premsa per publicar l'escàndol, ja que la justícia no li va donar la raó. Recentment ha tornat a atacar i assegura que recorrerà la sentència i que arribarà fins al final. Existeix la possibilitat que en aquesta ocasió la sentència del jutge sigui diferent, cosa que esporugueix a Kiko.

La posició mediàtica d'Hernández el posiciona en contra de molta gent. Inevitablement, els enfrontaments que té repercuteixen en la seva vida íntima, encara que l'única cosa que l'evadeixen de tot són les seves filles.

VÍDEO DEL DIA: