Olga Moreno en un plató de Telecinco

Olga Moreno, enfonsada: Les fotos que sortiran a la llum i mostraran que no pot més

Diego Arrabal ha confirmat que les imatges d'Olga Moreno es publicaran ben aviat

Que Olga Moreno està vivint un dels moments més complicats de la seva vida és una cosa inqüestionable. Per començar, perquè s'ha separat del seu marit, Antonio David, però també perquè no deixen d'aparèixer informacions i rumors que el deixen a ell en molt mal lloc.

A més, ben aviat se celebrarà un judici per alçament de béns que els posarà a tots dos en una complicada situació. I tot això sembla que la té realment enfonsada, i així és com se la podrà veure en unes fotografies que, segons Diego Arrabal, es publicaran ben aviat.

Olga Moreno està destrossada

Els diferents fronts oberts estan fent que Olga ho passi malament, i cal afegir-hi que té al darrere la premsa, interessada a recollir les primeres declaracions després de la seva ruptura matrimonial. De moment, ella ha optat pel silenci, encara que es rumoreja que podria concedir alguna entrevista ben aviat. Però el que sí que se sap és que està realment sobrepassada, per la qual cosa fa uns dies va decidir viatjar a Sevilla per estar amb la família.

Moreno va deixar Màlaga i va marxar fins a la seva terra natal per gaudir de l'afecte i el suport dels seus pares i germanes en aquest tràngol. I aquest podria complicar-se si el judici no surt bé, ja que podria portar el seu encara marit a la presó. De fet, ella també podria estar en una situació espinosa.

Olga Moreno ha felicitat a Rocío Flores
Olga Moreno s'està refugiant a la família per afrontar la situació | GTRES

Diego Arrabal dóna l'exclusiva sobre Olga

El seguiment que s'està fent a Moreno sembla que ha estat fructuós. Així, encara que no se n'ha sentit cap declaració, se n'han pogut obtenir fotografies. El fotògraf Diego Arrabal ha parlat sobre aquestes imatges al seu canal de Youtube. En concret, ha revelat que s'han pogut prendre unes instantànies de Moreno visiblement trista. Pel que sembla, apareix plorant davant l'atenta mirada de Rocío Flores, la seva fillastra.

Arrabal ha avançat el que explica que serà un reportatge gràfic realitzat a Màlaga. No n'ha donat la data, però ha assegurat que és recent, i que hi apareixen Rocío i Olga, que s'hauria posat a plorar al costat de la filla d'Antonio David. No se'n saben els motius concrets, ja que han sorgit moltes males notícies que podrien haver provocat aquest instant de tristesa. En concret, per exemple, el suposat romanç d'Antonio David amb Marta Riesco.

El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'
Diego Arrabal ha confirmat que hi ha un 'sucós' reportatge sobre Olga Moreno | Telecinco

Sigui com sigui, el paparazzi ha afirmat de forma contundent que aquest reportatge sortirà a la llum molt aviat i serà portada d'una de les revistes més importants del cor del país. En aquest sentit, ha manifestat que s'espera que estigui llest per la setmana que ve, encara que no ha sabut dir en quin mitjà. «Si aconsegueixo esbrinar-ho, us ho explicaré durant aquests dies», ha exposat.