Captura de 'Supervivientes' de Ion Aramendi al plató el 7 de maig de 2023

Ion Aramendi atura 'Supervivientes' i confirma el rumor sobre Jorge Javier Vázquez

Ion Aramendi dona l'última hora sobre el presentador català

Ion Aramendi va dedicar uns minuts a 'Supervivientes' per aclarir què passa amb Jorge Javier i la seva sobtada absència com a presentador del 'reality'. Són dues setmanes les que el català ha estat apartat de la televisió i els rumors sobre el seu estat de salut no han deixat de córrer.

El primer a confirmar que estava travessant un moment delicat va ser Carlos Sobera a la gala de dijous 18 de maig. Des d'aleshores, se n'esperava el retorn una setmana després, però aquest tampoc no es va produir. Ara Ion ha donat la clau sobre el futur del presentador de 'Sálvame'.

Ion Aramendi dona una notícia d'última hora sobre Jorge Javier

Ion Aramendi es posava un diumenge més al capdavant de 'Conexión Honduras' amb preocupació per la salut de Jorge Javier al plató. L'hermetisme ha estat general i ningú ha aclarit quins han estat els motius pels quals fa dues setmanes que no apareix a la televisió.

Però, al final del debat dominical, Aramendi donava una notícia sobre Jorge que omplia tothom d'esperança. Succeïa en el moment en què el basc emplaçava els espectadors a seguir les pròximes emissions de 'Supervivientes'.

Ion Aramendi presentant una gala de 'Superviventes 2023'
Ion Aramendi anuncia el retorn de Jorge el dijous que ve | Mediaset

«Dimarts no us perdeu 'Tierra de Nadie' amb Carlos Sobera i dijous la gala amb Jorge Javier», anunciava. En sentir el nom del català tots es van quedar sorpresos, ja que s'entenia que el seu retorn és imminent.

«Tant de bo», assenyalava Ion amb l'esperança que, efectivament, el de Badalona torni a recuperar el seu lloc com a presentador del 'reality'. També aprofitava l'ocasió per enviar-li un missatge d'ànims.

«Li enviem una abraçada molt forta i esperem que ja estigui amb nosaltres dijous que ve, que el trobem a faltar», afegia. Just quan 'Supervivientes' encara la seva recta final, la baixa mèdica de Jorge ha deixat a tots descol·locats.

Des que es va anunciar que tenia problemes de salut, només s'ha comentat què li passa realment. Els seus companys li han enviat nombrosos missatges de suport desitjant-li una ràpida recuperació. Una recuperació que, tenint en compte les paraules d'Aramendi, podria haver-se produït ja, fent-lo tornar dijous que ve.

Ion Aramendi espera que Jorge torni aviat

Ion ha estat dels molts que estan pendents de l'evolució de Jorge. Sobera va ser el primer a comunicar que es trobava «indisposat», assenyalant que tornaria la setmana següent.

Tot i això, dijous passat tampoc va estar present al plató i l'angoixa va començar a ser visible. Mediaset va comunicar que es trobava de baixa mèdica, desmentint els rumors sobre la seva marxa prematura de Telecinco.

Els dos presentadors bascos han estat els encarregats de portar les regnes de 'Supervivientes', on no han deixat de produir-se polèmiques. Des de l'enemistat entre Adara i Asraf fins a la marxa de Manuel Cortés per recomanació mèdica.

Plànol curt de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2023' amb rostre d'enuig
Jorge Javier podria haver-se recuperat ja de la seva baixa mèdica | Mediaset

Tot un seguit d'esdeveniments que Jorge Javier s'ha perdut i que ha deixat a les mans d'Ion i Carlos. De moment, no hi ha una data oficial que anunciï la reincorporació del català a les seves funcions, però s'espera que les paraules d'Aramendi siguin certes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Caldrà esperar dijous que ve per veure si, efectivament, el de Badalona torna a 'Supervivientes' com així va deixar anar Ion. De moment, les seves xarxes socials continuen sense moviment, tot i que la seva reaparició pública fa uns dies augura bones notícies.

Jorge es va deixar veure amb Rocío Carrasco assistint junts al musical d'Aladdín, on va posar molt somrient. Davant de la premsa va afirmar que es trobava «molt bé», i per això podria ser cert que dijous torni a televisió. El que es desconeix és si donarà alguna explicació sobre què li ha passat i què ha estat el que li ha provocat la baixa durant dues setmanes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!