Ion Aramendi

Ion Aramendi entén que el final està sent molt dur perquè ella no para de plorar

El presentador sap tot allò pel qual ha passat

A punt de convertir-se en pare per tercer cop, Ion Aramendi sap que la final és molt a prop. En concret, el presentador de Supervivientes està a punt de posar fi a la seva primera experiència dins de Mediaset España.

I, encara que per a ell han estat tres mesos meravellosos, sap que hi ha una dona que no ho ha passat del tot bé. Sí, perquè, durant aquest temps, una de les persones més criticades i qüestionades dins del 'reality' ha estat Nacho de Borbó.

Imatge de Ion Aramendi.
Ion Aramendi ha superat amb èxit la prova que li ha posat Telecinco | Mediaset

I és que, encara que ho ha intentat amb totes les forces, el jove no ha aconseguit trobar el seu lloc dins del concurs. Tot i això, sembla que el model ha sabut conquerir el cor de l'audiència, ja que ha aconseguit colar-se a la final.

Ara, i després de portar tot aquest temps aguantant, Ion Aramendi s'ha adonat que l'Ana, la mare de Nachete, ja no pot més.

Ion Aramendi entén pel qual ha passat

Aramendi sap perfectament què és patir per un fill, per això, les llàgrimes de l'Ana van commoure'l. Ahir, dilluns 25 de juliol, la mare del model no va poder evitar plorar durant l'emissió de Supervivientes: Última Hora.

I tot perquè els supervivents van tenir l'oportunitat de visitar per darrer cop el racó dels Cayos Cochinos que tant els ha marcat. El pirata Morgan els va enviar un pergamí a cadascun dels concursants convidant-los a visitar aquell lloc on han estat tan feliços.

Quan li va arribar el torn a Nacho de Borbó, Ion Aramendi va demanar a la mare del jove que estigués molt atenta a l'emotiva trobada del model amb aquell lloc tan especial per a ell.

Així doncs, el cosí del rei d'Espanya va ser traslladat fins a l'arbre de Platja Uva, on tantes vegades s'havia assegut amb els seus companys per menjar.

Imatge d'Ignacio de Borbón plorant a Supervivientes
Nacho de Borbó s'emociona en llegir unes cartes | Catalunya Diari

«No és que a Platja Uva visqués les millors de les experiències, però aquest 'banc' sí que em porta bons records perquè allà vaig tenir molt bones converses», va assegurar el supervivent.

Però, sens dubte, el moment més emotiu va ser quan Nachete va trobar una caixa vermella on hi havia unes cartes dels seus familiars. Tot just acabar el vídeo, Ion Aramendi li va donar pas a Ana.

«Que bonic, oi?», li va preguntar a la mare de concursant, que no va poder evitar plorar. «No surten les paraules...», li va dir el presentador del format. «Ha aguantat molt», li va respondre ella.

Després d'assegurar que està molt orgullosa del concurs del seu fill, la defensora d'Ignacio no va poder deixar de plorar. «No puc parlar, m'he trencat», va assegurar visiblement emocionada.

«No passa res Ana, tranquil·la. És normal, han estat molts mesos i molta pressió», li va dir Ion Aramendi, mentre li feia una abraçada a la defensora.

Imatge d'Ignacio de Borbón a l'inici del concurs de Supervivientes
Ion Aramendi dona suport a la mare de Nacho | Telecinco

«Vull dir-te que també t'has de felicitar pel tros de concurs que has fet defensant el teu fill. Enhorabona de debò», li va dir el presentador tot seguit.

«Jo no tinc ni una pega. Crec que surt d'aquí molt més gran, tot i tenir només 21 anys», va assegurar la dona, molt orgullosa del pas del seu fill pels Cayos Cochinos.

Per part seva, César, l'amic d'Alejandro Nieto, també va voler compartir l'opinió que té sobre el concurs de Nacho. «Jo sempre li dic a l'Ana que el seu fill s'està fent una mili. Sense voler ofendre ningú amb això que estic dient. Però també crec que, com bé diu ella, Ignacio se'n va anar fet un nen a l'illa i torna fet tot un home», concloïa.