Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

Paolo Vasile confirma les sospites sobre els diners i sacseja 'Sálvame'

Paolo Vasile fa saltar totes les alarmes

Paolo Vasile no es podia creure com començava el primer programa de Sálvame de la setmana aquest dilluns a les quatre de la tarda. I és que els espectadors, igual que el conseller delegat de Mediaset, no entenien per què el plató semblava estar mig buit. Només hi havia una col·laboradora, Gema López. La resta de cadires que havien d'ocupar altres tertulians estaven desertes.

Adela González, que tornava després de diverses setmanes de vacances, i María Patiño anunciaven que aquella mateixa tarda hi hauria una novetat que deixaria tothom en xoc. Si alguna cosa caracteritza l'espai de Mediaset és que sempre deixa els seus espectadors al·lucinant, i ahir ho va tornar a corroborar. Carmen Borrego, que va ser directora de molts programes de televisió, tant a Televisión Española com a Telecinco, ho tornava a ser durant un dia.

Paolo Vasile ja sap en quina situació es troba Sálvame

La filla petita de María Teresa Campos entrava de manera inesperada al plató i sentenciava el següent. «Avui seré jo la directora», deia sense miraments.

Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile
Paolo Vasile no es pot creure el que ha passat al principi del seu programa | CatalunyaDiari

La veritat és que Borrego va començar fa 20 anys la seva carrera com a directora i s'ha mantingut en segon pla darrere de les càmeres dirigint espais com Día a día. Es tracta d'un dels magazins que va tenir més èxit a Telecinco i que presentava la seva mare, María Teresa.

En aquest cas, Carmen Borrego sorprenia tothom en tornar-se a situar darrere de les càmeres de Sálvamei es disposava a presentar un programa que no comptava amb els seus col·laboradors habituals.

Paolo Vasile s'emporta un gran ensurt en pensar que no hi ha diners

A les xarxes socials, els seguidors de l'espai de La Fábrica de la Tele no trobaven explicació a la nova ocurrència de Sálvame aquest dilluns a la tarda. El cas és que, minuts més tard, s'ha revelat el motiu pel qual Paolo Vasile ha pensat que el programa estrella perdia diners.

La raó que hi hagués tantes absències no era perquè els tertulians estiguessin de vacances, com s'ha dit en un primer moment. Ben al contrari. Carmen Borrego ha tingut una idea i l'ha compartit amb els directors de l'espai. I és que en el 30è aniversari de la sèrie Las chicas de oro, Sálvame li havia de fer un homenatge amb una versió pròpia, Las chicas de Borrego.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
'Sálvame' sempre ens sorprèn amb les seves ocurrències | Mediaset

Així, un altre dels que no són habituals al plató de la cadena de Paolo Vasile, Omar Suárez, ha explicat en què ha consistit aquest nou projecte de Borrego darrere de les càmeres.

Sálvame torna a sorprendre la seva fidel audiència

La tasca del conegut reporter era presentar els col·laboradors que han donat vida durant un dia a les quatre protagonistes de Las chicas de oro.

Aquestes eren Lydia Lozano, Carmen Alcayde, Alonso Caparrós i Miguel Frigenti, que han interpretat l'adaptació de Sálvame de l'aclamada sèrie de televisió americana.

Les noies d'or
'Las chicas de oro' versió 'Sálvame' ha deixat tota l'audiència estupefacte | MEDIASET

De broma, i abans de saber de què tractava aquesta sorpresa, María Patiño es referia irònicament a la inusual situació al plató de Telecinco. «Treballem quatre persones en aquest programa avui», deia en veu alta.

«No hi ha diners?», es preguntava Adela González continuant la broma de la comunicadora gallega. Patiño responia de nou a la periodista basca i feia al·lusió a Kiko Matamoros. «No hi ha diners, no, se'ls ha emportat tots Kiko Matamoros», feia broma la copresentadora al programa d'ahir.