Fran Rivera s'ha distanciat de Julián Contreras

Julián Contreras confirma les sospites sobre el seu primer fill i vol oblidar-ho tot

Julián ha superat els seus problemes gràcies a algú molt especial

Julián Contreras està acostumat a bregar amb la pressió mediàtica, ja que ha tingut una gran mestra: la seva mare Carmen Ordóñez. El problema és que Carmen va morir fa gairebé 20 anys i fa tot aquest temps que intenta assimilar la trista pèrdua. Reconeix que ha passat moments molt durs, de fet, va pensar rendir-se perquè no se sentia amb forces.

Julián Contreras es va posar en mans de professionals perquè considerava que estava tenint un comportament tòxic. Per sort, ha tirat endavant i pensa que tot és gràcies a Elliot, un gat que li ha robat el cor. Assegura que la seva mascota és un membre més de la família, de fet, el seu pare el considera el nen de la casa i passa molt de temps amb ell.

Julián ha confirmat el que tant de temps ha volgut amagar: no tindrà descendència perquè no se sent preparat. El seu primer fill no arribarà mai, però, en canvi, ha adoptat un gat que li dona molt d'afecte i l'ha ensenyat a estimar. Reconeix que va estar a punt de renunciar a la vida, però va mirar el seu «bebè» i es va adonar que no el podia deixar sol.

Julián ha confessat que el pare no sent la necessitat de tenir nets perquè Elliot ha ocupat aquest lloc i està encantat amb ell. Pensa que haver-lo conegut és el millor que li ha passat, de fet, li ha salvat la vida quan més ho necessitava. Actualment, s'ha oblidat de tots els pensaments tòxics i ha comprovat que rendir-se no és una opció.

«Elliot té les seves preferències: a l'hivern i les migdiades li agrada dormir amb el meu pare i, a la nit, amb mi», declara molt orgullós a l'ABC. «És molt disciplinat en tots els seus costums: cada matí em desperta entre les 7 i les 8, i després desperta el meu pare». L'escriptor viu amb el seu progenitor, es fan suport mútuament perquè tots dos són molt sensibles.

Julián Contreras revela el seu gran secret

Julián ha tingut diverses parelles estables i assegura que creu en l'amor, però pensa que és un sentiment que l'agafa massa lluny. No ha trobat la persona adequada, és molt exigent i no es conforma amb qualsevol cosa, així que és hora d'assumir-ho. A l'entrevista que ha donat a ABC, ha confirmat els rumors: no tindrà fills.

Contreras pensa que no serà cap problema per a ell perquè considera la seva mascota un més de la família, no té altres necessitats. «El meu pare ha hagut d'assumir que, per part meva, no tindrà descendència i jo a Elliot el considero un fill meu. Hi ha qui es pot ofendre per dir això d'un animal, però el problema és d'ells, jo dic el que sento».

Julián Contreras i el seu pare al carrer.
Julián Contreras sempre ha volgut el millor per al seu pare. | GTRES

Julián Contreras ha descobert quina és la seva funció a la vida: entretenir els seus seguidors gràcies al seu talent literari. Ja ha escrit diversos llibres, tots amb un gran èxit en vendes, i comença a cridar l'atenció dels crítics. Sempre hi ha molts prejudicis quan un famós escriu un llibre, però ell ha demostrat que està a l'altura.

Julián Contreras fa una confessió sobre la seva parella

Julián Contreras prefereix no entrar en detalls, per això té molta cura a l'hora de parlar de la seva vida sentimental. Tanmateix, sí que ha aclarit que té un concepte de la relació diferent, però creu en l'amor i sap que tot és possible. «No crec en el concepte de la parella, encara que estic plenament capacitat per viure l'amor i ho faig».

Conteras ha triomfat en la pantalla petita, però fa un temps que està retirat i no sap si hi tornarà en algun moment. Primer li han de fer una bona oferta, ja que la televisió que es fa actualment no li sembla interessant. Ha heretat el talent de la seva mare, sap donar espectacle i no pot acceptar la primera cosa que li posin damunt la taula.