Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat anuncia que són més a casa i que se'n vol anar per descansar

Prat ha descobert que serà substituït per dues cares molt conegudes durant les vacances

És evident que en l'àmbit professional, a Joaquín Prat li va divinament. Després de la marxa sobtada de Sonsoles Ónega de Ya es mediodía, Prat va ser un dels candidats perfectes per reemplaçar la conductora madrilenya en aquest espai.

Això sí, malgrat que li va fer especialment il·lusió, va haver d'acomiadar-se del format Cuatro al día, del qual portava sent presentador des del 2019. Per sort, aquest canvi imprevist no afectava gens la seva tasca com a conductor de temes de cor i realities a El programa de Ana Rosa.

La veritat és que, encara que s'ha integrat perfectament al lloc de Sonsoles Ónega i està còmode, ha hagut de parar pel seu bé, atès que s'ha de prendre un respir. Com s'esperava, Joaquín Prat està desitjant marxar de vacances, així com la seva estimada companya i amiga Patricia Pardo ho va fer.

D'aquesta manera, durant algunes setmanes estarà allunyat dels mitjans. Després d'aquesta decisió, la qüestió és: qui ocuparà el seu lloc? Bé, s'ha descobert que no només una persona serà l'encarregada de substituir el presentador, sinó dues.

Joaquín Prat rep dos nous membres de Ya es mediodía

La productora d'Ana Rosa Quintana, Unicorn Content, tenia diversos aspirants a la llista per substituir Joaquín Prat durant les vacances. Així mateix, després de la partida de Marc Calderó, que se'n va a TVE, havien de trobar el professional ideal per ocupar-ne el lloc. Quan Sonsoles Ónega encara presentava Ya es mediodía, el català era el que ocupava el seu lloc com a conductor del programa quan la madrilenya estava indisposada o tenia vacances.

Per aquesta raó, quan la filla de Fernando Ónega va abandonar inesperadament la cadena, tots els espectadors fidels al format estaven convençuts que Calderó seria el presentador definitiu. Tot i això, el fitxatge de Prat va fer saltar totes les alarmes i va enfadar el català per no ser ell l'elegit, motiu pel qual també va seguir els passos de Sonsoles.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín ha descobert qui són els periodistes que el substiruiran. | Mediaset

Així mateix, Telecinco ha sorprès amb la seva decisió de contractar dos fitxatges estrella. Primer, Miquel Valls agafarà les regnes del format durant el mes d'agost. Tot i això, no estarà sol perquè comptarà amb una companyia molt especial que l'ajudarà a fer-se càrrec del format.

Ens referim a Maria Verdoy que, després de la cancel·lació de Viva la Vida, presentat per Emma García, s'ha quedat sense un espai on col·laborar. El programa dels caps de setmana va dir 'adeu' definitivament el darrer 24 de juliol. Per aquesta raó, Telecinco ha optat per posar María Verdoy com a substituta de Verónica Dulanto al Fresh.

La veritat és que la que era companya de Marc Calderó, en aquesta ocasió no s'ha pogut fer càrrec de l'espai perquè serà la conductora del nou format Ya es verano. Una producció que començarà aquest mateix dissabte, 30 de juliol, i que substitueix Viva la Vida.

Joaquín Prat dona el seu vistiplau als canvis

La veritat és que Joaquín Prat és conscient que María Verdoy té una trajectòria envejable al món del cor. Va fer els seus primers passos a Te vas a enterar de Cuatro. Posteriorment, es va sumar a l'equip de Cazamariposas de Divinity, un espai que recopilava les darreres novetats del món del cor.

Finalment, també va passar per programes com ara El programa de Ana Rosa i Viva la Vida, el seu darrer projecte en què es va encarregar de ser «la noia dels informes». A més, també se la va poder veure a l'última gala del Sálvame Mediafest, on es va proclamar guanyadora junt amb Germán González.

Després d'aquesta etapa al costat d'Emma García, ha hagut d'acomiadar-se i emprendre un nou camí. Un destí que l'uneix, novament, a Joaquín Prat, amb qui va coincidir en el format d'Ana Rosa Quintana.

La veritat és que el seu fitxatge ha estat molt ben rebut perquè Maria compta amb el gran afecte del públic. Per aquesta raó, la productora Unicorn Content no ha dubtat a contractar-la.