Plànol curt d'Ion Aramendi amb cara seriosa en un plató de televisió

Ion Aramendi revela si Carlos Sobera va fer trampes a la final de 'Supervivientes'

Ion Aramendi ha donat la cara després de la polèmica

Ion Aramendi començava l'últim debat de 'Conexión Honduras' dirigint-se a l'audiència. Només entrar al plató, el presentador va voler explicar la decisió que Carlos Sobera va tenir a la final i que va generar nombroses especulacions.

Quan dijous passat, 29 de juny, Sobera va donar la benvinguda a Adara, ho va fer afirmant que no havia guanyat quan les votacions continuaven obertes. Els seguidors es van adonar a l'acte de l'error del presentador i no van trigar a reaccionar. Ràpidament, es va especular que la final estava falsejada i els rumors de trampa van inundar les xarxes.

Ion Aramendi explica els rumors de trampa

Ahir, 2 de juliol, Ion Aramendi va donar la cara davant l'audiència de 'Supervivientes' després del polèmic lapsus de Carlos Sobera. Aquesta última edició del 'reality' ha estat envoltada de rumors de trampa que es van fer més forts a la final.

Veure que el presentador basc presentava Molinero afirmant que no havia guanyat va enxampar els espectadors per sorpresa. Sobretot, perquè les votacions no estaven tancades i encara no es coneixia el guanyador. O sí?

Carlos Sobera en la gala de 'Supervivientes 2023' del programa del dia 25 de maig de 2023
Sobera va anunciar que Adara havia perdut abans que es tanquessin les votacions. | Telecinco

«No ha guanyat, però s'ho hauria merescut com els altres», va ser la frase que va pronunciar Sobera donant la benvinguda a Adara. La sorpresa va ser majúscula quan finalment es va conèixer que Bosco era el guanyador i que la madrilenya, efectivament, es quedava en segon lloc.

Dies després d'aquell error, Aramendi ha volgut explicar què va passar per aclarir els dubtes i allunyar els rumors de trampa. La cadena ja s'hi va pronunciar, però Ion va tornar a insistir-hi davant l'audiència de 'Supervivientes'.

Ion Aramendi llegeix el cue a Supervivientes al Debate Final del 2 de juliol de 2023
Segons Aramendi, hi havia quatre possibles guions. | Mediaset

«Abans de començar, tinc una cosa molt important que dir-vos. Volem aclarir-vos un tema que sé que us té preocupats. Evidentment, quan Carlos Sobera va dir això, Adara encara podia guanyar, perquè la votació no estava tancada», va explicar.

Aramendi ha assenyalat que tot va ser a causa d'«un error humà» i que «van escriure quatre versions diferents del guió». En vista dels finalistes, el programa tenia preparat quatre possibles finals depenent del vencedor.

«Ha guanyat, ha passat a la final, ha quedat eliminat, cadascuna es va incloent al CUE. Adara va aconseguir arribar a la final, però per un error incloem al CUE la versió en què ella era eliminada per l'audiència», va afirmar Ion Aramendi.

Ion Aramendi ho confirma: «No hi havia ni trampa»

La decisió de Sobera va posar en dubte la final de 'Supervivientes' i en perill aquesta transparència que sempre han defensat des de la direcció. Abans que Ion donés la cara davant el públic, la cadena ja ho havia fet després de sortir a la llum el que havia passat.

Nombrosos mitjans van acudir a Telecincoper demanar explicacions i la versió coincideix amb l'explicada per Aramendi. «Les entradetes del guanyador no es preparen», van afirmar argumentat que la trampa és impossible.

Ion Aramendi presentant una gala de 'Supervivientes 2023' amb rostre seriós
Aramendi afirma que allò que va passar a la final va ser un «error humà». | Mediaset

Després d'escoltar Carlos, tothom es van adonar immediatament de l'error, però van preferir deixar-ho passar. Segons han comentat, el ritme trepidant de la final va impedir que en aquell moment es donés una explicació sobre els fets.

«Sabíem que no hi havia ni trampa i vam decidir que els finalistes visquessin la gala com es mereixien», van assenyalar. Tot i això, cap de les explicacions donades des del programa han convençut els espectadors.

«No m'ho crec, han passat massa coses rares», opinava una usuària a les xarxes socials. «Aquest any se us ha vist molt el llautó, sempre hi va haver trampa, però, veja, que us vau descobrir solets», publica una altra. «Preneu per ximples l'audiència, heu fet trampes des del principi, ho teníeu tot pactat», es queixava una seguidora.

Sigui com sigui, és evident que aquesta edició de 'Supervivientes' passarà a la història com la més polèmica de la seva història.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!