Aparatós accident domèstic d'Irene Rosalies durant l'aniversari d'Isabel Pantoja

La dona de Kiko Rivera ha publicat a les seves xarxes socials una imatge dels fets

Irene Rosales a 'Viva la Vida'
Irene Rodalies ha patit una aparatosa caiguda en l'aniversari d'Isabel Pantoja | Telecinco

Irene Rosales va patir un petit contratemps en l'aniversari d'Isabel Pantoja. Com cada 2 d'agost, va tenir lloc a Cantora la celebració per l'aniversari de la tonadillera. A la finca on resideix amb la seva mare, la senyora Ana, es van reunir alguns amics íntims i membres de la família entre els quals es trobaven Isa Pantoja, Anabel, Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales.

Una aparatosa caiguda eclipsa l'aniversari d'Isabel Pantoja

La col·laboradora de 'Viva la vida' va ser l'última a arribar però ho va fer disposada a passar-ho bé. Com és habitual en tan assenyalada festa, no va poder faltar la barbacoa, la piscina i tot tipus de música per amenitzar la festa. Però el que prometia ser un dia de divertiment es va convertir en desgràcia per a Rosales.

Ha estat la mateixa dona de Kiko qui ha compartit una foto a les seves stories d'Instagram on ensenyava als seus seguidors l'estat del seu peu després de patir una aparatosa caiguda en Cantora. «Ahir vaig patir una caiguda i m'he 'fotut' el peu» escrivia Irene al costat de la foto on es pot veure el seu peu una mica inflamat.

De moment la nora d'Isabel Pantoja no ha explicat com van ocórrer els fets que van acabar amb ella per terra i afortunadament -i pel que es pot apreciar a la publicació- no ha estat res greu. Irene Rosales haurà de romandre en repòs fins que la inflor desaparegui i així conèixer l'estat real de la lesió.

La dona de Kiko Rivera, l'eix vertebrador de la família

Uns moments delicats per a la dona de Kiko Rivera, qui porta a l'esquena la cura de les seves dues filles i el del seu pare, vidu i malalt, de qui es fa càrrec des que a principis d'any va morir la seva mare a conseqüència d'una llarga malaltia.

A poc a poc Irene Rosales tracta de seguir endavant després del dur cop que va suposar per a ella la pèrdua de la seva progenitora. Sense anar més lluny, fa uns dies Rosales va poder gaudir d'uns dies de desconnexió a les Canàries, però dependrà de l'agenda professional de Kiko Rivera que gaudeixin d'uns quants dies més abans del final de l'estiu.


Comentaris

envia el comentari