Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales

Irene Rosales confessa la seva malaltia i aprofita per distanciar-se de Kiko

Irene Rosales sap que Kiko Rivera té molts problemes

Irene Rosales, nora d'Isabel Pantoja, està passant un moment realment delicat perquè les seves circumstàncies públiques no són bones.

Ha decidit defensar el seu marit Kiko Rivera i hi ha molts periodistes que li han donat l'esquena perquè no entenen el seu comportament. Tanmateix, ella no pensa canviar d'estratègia i assegura que estarà amb el pare de les seves filles passi el que passi.

Irene Rosales manté una connexió especial amb els seus seguidors, així que els ha confessat que està lluitant contra una malaltia molt comuna.

Segons ha explicat al seu compte d'Instagram, pateix gastroenteritis i fa uns quants dies que no menja perquè no es troba bé. Ha aprofitat aquest contratemps per distanciar-se dels problemes de Kiko, ja que no se sent amb força per donar explicacions.

Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida
Irene Rosales no vol tenir problemes amb Isabel Pantoja. | Mediaset
 

Irene confia en el relat de Kiko Rivera i creu que la família Pantoja està sent tremendament injusta amb el DJ. en els darrers mesos. El problema és que no vol tenir problemes amb ningú, per això ha pensat que el millor és desaparèixer durant una temporada.

Ha aprofitat que té gastroenteritis per protegir-se de l'escàndol perquè sap que la veritat està a punt de sortir a la llum.

Irene, gràcies a la informació aportada per la periodista Marisa Martín Blázquez, ha descobert que la seva sogra Isabel podria entrar a la presó.

La cantant està refugiada a la seva finca Cantora, immoble que utilitza com a residència habitual, i és complicat parlar amb ella. Per això tots els periodistes han concentrat els seus esforços a parlar amb Rosales, antiga col·laboradora de Viva la Vida.

Irene Rosales ha estat cinc dies sense menjar

Irene està malalta i no es troba bé, per això ha estat des del passat dissabte 12 de març sense menjar i descansant.

Ha aprofitat el temps per recuperar energies i per distanciar-se dels conflictes del seu marit Kiko. Casualment el DJ. ha sortit del domicili conjugal perquè està participant en un concurs de cuina, al costat d'altres cares conegudes.

Foto d'Irene Rosales en primer pla.
Irene Rosales ha estat un temps sense sortir del seu domicili. | GTRES
 

Rosales és conscient de la informació que manegen els experts en cor sobre la presumpta estratègia que vol dur a terme Isabel Pantoja.

Segons expliquen, ha al·legat que té depressió per no presentar-se al judici que té pendent. Assegura que no està preparada per a suportar tanta pressió i és possible que li donin el permís per no prestar declaració de forma física.

Kiko Rivera sap que ha comès moltes errades i la seva intenció és començar una nova etapa lluny del conflicte mediàtic.

Per això no ha respost les darreres preguntes que li han fet els reporters sobre la seva relació amb Isabel Pantoja. És conscient que la cantant podria tornar a la presó i sap que suposadament té depressió, però prefereix estar-ne al marge.

Irene Rosales ha estat tancada al seu domicili

Irene va entrar a la família Pantoja per la porta gran, ja que tothom es va adonar que les seves intencions eren bones.

L'únic que volia era estimar Kiko Rivera i mai no ha volgut fer-se famosa o guanyar diners a la premsa del cor. És cert que ha treballat a la petita pantalla, però ho ha fet perquè gaudeix d'un talent especial.

Rosales està acostumada a bregar amb els periodistes, però ha estat molts dies sense sortir del seu domicili, situat en un barri sevillà. L'antiga col·laboradora de Viva la Vida té gastroenteritis i els metges li han recomanat repòs, per això ha desaparegut del mapa.

Quan pugui sortir al carrer, donarà resposta a tots els escàndols, però de moment ha aprofitat per allunyar-se'n.

Kiko ha recuperat la il·lusió gràcies a un programa que ha tornat a confiar en ell. El DJ. ha perdut molts suports, però continua sent un personatge de primera categoria.

Les seves declaracions són molt sucoses i ara més que mai perquè Isabel Pantoja té nous problemes legals.