Irene Rosales

Irene Rosales descobreix que haurà de marxar de casa pels deutes

Irene Rosales podria estar preocupada pel que han explicat a 'Viva la Vida'

Irene Rosales sap que la seva sogra, Isabel Pantoja, haurà d'abandonar la finca Cantora en qüestió de mesos. La tonadillera travessa una situació econòmica delicada i suposadament ha pensat que el millor és deixar el seu domicili. Té una sèrie de deutes que impedeixen avançar, per això ha passat a l'acció i vol posar el seu famós immoble a la venda.

Irene Rosales treballava de col·laboradora a Viva la Vida, programa que ha divulgat la delicada situació de la cantant. El tertulià José Antonio Avilés assegura que Isabel té intenció de pagar, però «no podrà fer front de manera selectiva». És a dir, un cop converteixi en diners el seu patrimoni no podrà triar què pagar primer i què deixar al descobert, haurà de seguir unes normes.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales dona suport a Kiko Rivera en tot el que fa | Catalunya Diari

Irene és conscient que Isabel haurà de marxar de Cantora, una casa que ha estat el seu refugi en els pitjors moments. La tonadillera va viure en aquesta finca amb el seu marit Paquirri, que li va deixar en herència la propietat després de la seva sobtada mort. Pantoja ha fet tot el possible per no desprendre's de la llar, però la seva situació és desesperada.

Irene, igual que la resta d'espectadors de Viva la Vida, s'ha quedat sense alè en descobrir els nous plans de la seva sogra. El programa assegura que la cantant s'ha rendit i que ja no continuarà lluitant per la polèmica Finca. Vol posar a la venda la propietat per sanejar els seus comptes i començar de zero a una altra ciutat, probablement Madrid.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
Irene Rosales coneix els problemes d'Isabel Pantoja | GTRES

Rosales prefereix no pronunciar-s'hi, però és probable que faci servir informació sobre el tema perquè és nora de l'artista. No té contacte amb ella, però un percentatge de la casa que vol vendre pertany a Kiko Rivera. Tot i això, l'antiga col·laboradora no donarà explicacions i tot fa pensar que es mantindrà al marge fins que no li quedi més remei.

Irene Rosales, sorpresa pels plans d'Isabel

Irene es va convertir en el rostre més amable de la família Pantoja i treballava a Viva la Vida, però va haver de renunciar a la fama. La tertuliana no se sent còmoda sent el centre de la notícia i cada vegada havia de resoldre més conflictes, per això va decidir marxar. Actualment està centrada en altres projectes professionals que no tenen res a veure amb la televisió.

Rosales i el seu marit han travessat problemes econòmics seriosos, però afortunadament la situació es va solucionar fa uns mesos. Ara la que viu asfixiada pels deutes és Isabel Pantoja i a Telecinco asseguren que ha tocat fons. Per això vol marxar de Cantora, finca que li ha enfrontat el seu fill Kiko i que li ha fet perdre molts diners.

▶️ Preocupación por Isabel Pantoja tras tomar una drástica decisión que cambiará su vida

Isabel ha intentat mantenir el domicili que va heretar de Paquirri, però és un immoble que genera moltes despeses. Abans guanyava molts diners amb els seus concerts, però fa un temps que no factura i ha de fer certes retallades. José Antonio Avilés, un dels pocs que ha aconseguit parlar amb ella, garanteix que té intenció de sanejar els comptes bancaris.

Irene Rosales descobreix la trista veritat

Irene, tant prudent com de costum, no s'ha pronunciat a les seves xarxes socials sobre el que està passant. Ha optat per mantenir-se'n al marge i serà el seu marit Kiko, l'altre propietari de Cantora, que aclareixi la situació quan consideri oportú. De moment no pot fer res més que guardar silenci, ja que la situació ja és prou trista.

El diari La Razón assegura que Isabel viu envoltada de gats, els únics éssers que habiten la seva famosa finca amb el seu germà Agustín. És aquest últim el que està convençut per mudar-se a Madrid, malgrat que ella no està convençuda. Prefereix començar de zero a una ciutat més tranquil·la on pugui estar més protegida de la pressió mediàtica.