Primer pla de Marta Riesco somrient

Preocupació per l'estat de Marta Riesco després de trencar amb Antonio David

Marta Riesco estaria passant per una profunda depressió

Marta Riesco no aixeca cap des de la seva ruptura amb Antonio David Flores. La reportera assegurava que estava molt dolguda amb l'exguàrdia civil després de no haver obtingut resposta per part seva.

Tot i això, sembla que el pare de Rocío Flores tenia molt clara la seva decisió. «Em diuen que ell s'estava angoixant amb la relació que tenia amb Marta i més després de fer la portada, pressionat per ella», comentava.  «Després, ella diu públicament que es vol casar amb ell i tenir fills, fet que el bloqueja més», afegia.

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco, decebuda amb Antonio David Flores | Telecinco

Tot sembla indicar que Antonio David volia anar «una mica més lent». I quan Marta va comunicar en directe que s'havia acabat la relació, això ja va ser el límit. Fet que els seus amics asseguren que «li va venir de meravella». Aquest seria el principal motiu que l'hauria portat a marcar distància i allunyar-se de manera definitiva.

Això, mentre Riesco es trobaria totalment «deprimida» i hauria decidit prendre's un temps per gestionar tot el que ha passat. «Està profundament enamorada, i és molt difícil per a ella».

Antonio David Flores amb mascareta pel carrer
Antonio David Flores, al centre de la polèmica | GTRES

Pel que sembla, la reportera sentiria que l'han humiliat públicament. «Està malament, està amb depressió», comenten sobre el seu estat. La situació hauria sobrepassat completament Riesco, incapaç de fer front a la pressió dels últims dies.

«Ella diu que està penedida d'haver fet això. Ella va tenir un impuls d'una rebequeria de quan ets l'altra i necessites el teu lloc i ha d'entendre la realitat», assenyalen. Tot i que va obtenir el resultat contrari al desitjat.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo

Marta Riesco toca fons després de la ruptura amb Antonio David

Durant la seva última aparició televisiva, la reportera deixava palès el seu malestar. «La veritat és que no em trobo gaire bé. No he sabut res d'ell, així que la ruptura sembla ser definitiva perquè si algú t'estima això no ho faria».

«Han passat ja moltíssims dies perquè una persona s'adoni de com està la situació», comentava. «Potser li ha molestat que ho digués en públic al programa, però ha d'entendre que vaig saber que no vindria, em vaig venir a baix i potser vaig ser massa sincera», reconeixia.

Les llàgrimes de Marta anunciant el final de la seva relació poques hores abans de celebrar el seu aniversari ja han esdevingut tot un momentàs televisiu.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco no va poder evitar ficar-se a plorar després de deixar la seva relació amb Antonio David en directe | Mediaset

«No crec que pugui continuar amb la relació. Sento estar fent això a la meva família el dia que celebro el meu aniversari», es lamentava. «Ho celebraria dimarts i no va poder ser-hi, avui no ha pogut estar tampoc… Ho faig per dignitat i per amor propi», assegurava dolguda.

«Ell és on creu que hi ha de ser i ja està. De vegades a la vida una es cansa. Estic sent totalment honesta», reconeixia.  «Això marca un abans i un després a la nostra relació. No m'esperava què passaria avui. Sé amb qui estic i que té una família a qui ha de fer cas, però...», prosseguia.

Primer pla de Marta Riesco.
Marta Riesco va anunciar en directe la seva decisió d'acabar amb la relació | Mediaset

«Crec que m'estima i que està enamoradíssim de mi, però hi ha coses que no es poden fer. Ho he donat tot per ell. Era fins aquell dia una persona molt respectada a la meva feina», es lamentava.

«He assumit tot el que m'ha vingut darrere, totes aquestes crítiques, la cançó tot… però crec que el que em mereixia és que s'hagués donat un cop sobre la taula i no ha passat».

D'altra banda, des del cercle proper a Antonio David apuntarien que «no està bé psicològicament». «Li han passat moltes coses i sé que no es troba bé». «Es va veure en la tessitura d'haver de triar, no els nens i jo, una altra elecció. Es va angoixar i va marxar».

Així, asseguren que l'exguàrdia civil considera que «es va enamorar de Blancaneus i ara estava amb Malèfica». Sobretot, després de veure què era capaç de fer la reportera per assolir la fama.