Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

Ana Rosa Quintana rep una mala notícia abans d'acabar el seu tractament

Ana Rosa Quintana sap que algú proper està patint massa

Ana Rosa Quintana, la presentadora més estimada de Mediaset España, va haver de retirar-se de la televisió per centrar-se en la seva recuperació. Coneix millor que ningú el món de l'espectacle, així que va ser completament sincera i va anunciar que tenia un tumor al pit. Des d'aleshores ha desaparegut del programa, però ofereix informació puntual per deixar clar que tot segueix en ordre.

Ana Rosa Quintana és una dona compromesa i sempre està pendent dels seus companys, per això les últimes setmanes estan sent tan dures. Ha assumit que Patricia Pardo, la seva substituta oficial i gran amiga, està passant un moment delicat després de formalitzar la relació amb Christian Gálvez. L'antiga sogra del presentador no para de llançar atacs que estan pertorbant la pau de la parella.

Muntatge Ana Rosa Quintana amb Patricia Pardo
Ana Rosa Quintana i Patricia Pardo gaudeixen d'una amistat sincera | CatalunyaDiari

Ana Rosa sap que Patrícia és una periodista discreta que vol estar darrere de la notícia i últimament no està aconseguint el seu objectiu. Mina Tostado, la mare d'Almudena Cid, està fent servir les xarxes socials per transmetre informació que molts consideren compromesa. Segons explica, Christian volia tenir un fill amb l'actriu abans de trencar amb ella, un atreviment que ningú no entén.

Ana Rosa ha rebut una mala notícia abans d'acabar el tractament i reincorporar-se a la feina: Patricia Pardo no ho està passant bé. La seva substituta no vol parlar de la seva història d'amor, però cada cop hi ha més dubtes i no seria estrany que acabés fent-ho. Mentrestant, Mina, l'exsogra del presentador, continua llançant missatges carregats de simbolisme.

La mare d'Almudena Cid té bona fama a la cuina i Christian adorava totes les seves receptes, per això la importància de les seves últimes paraules. «La veuràs, però no la tastaràs», escriu Mina sota una fotografia d'un plat amb menjar, potser el preferit de Gálvez. La revista Lecturas s'ha fet ressò d'aquest atreviment, ja que podria ser el principi d'una guerra.

Ana Rosa Quintana està fora de Madrid

Ana Rosa ha esdevingut un exemple de superació i el seu testimoni està ajudant moltes dones que han de lluitar contra el càncer. El seu company i amic Joaquín Prat va revelar que s'havia de sotmetre a una operació per completar el tractament, però que tot estava en ordre. Per això ha marxat a Sotogrande a passar la Setmana Santa acompanyada dels seus éssers estimats.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera
Ana Rosa Quintana està a punt de tornar a Telecinco | Mediaset

Quintana està cada cop més a prop de tornar a Telecinco i la seva presència alleujarà Patricia Pardo, que fa un temps que està en el focus mediàtic. La substituta no ho està passant bé perquè els rumors no cessen i hi ha molta gent que l'està assenyalant. Un dels seus pitjors malsons és Mina, l'exsogra del seu xicot Christian, perquè no deixa d'enviar missatges enverinats.

▶️ Malas noticias para Ana Rosa Quintana, que tiene que ser operada

La líder de El programa de Ana Rosa està sorpresa, ja que no sabia que Patrícia estava interessada en Christian Gálvez. La parella ha portat el romanç en secret, de fet quan la notícia va sortir hi va haver gent que va dubtar de la seva veracitat. El primer programa a donar la informació va ser Socialité, fins i tot va aconseguir parlar amb els protagonistes.

Ana Rosa Quintana comparteix el seu secret

Ana Rosa ha ocupat la portada de la revista Diez Minutos, publicació que ha revelat com afronta la seva batalla contra el càncer. La presentadora s'ha refugiat a l'esport, a la meditació i al menjar sa, tres valors fonamentals. El seu comportament ha estat excel·lent i ha ajudat moltes persones que estan passant pel mateix.

Quintana és una de les persones més estimades de Telecinco, tant pels espectadors com pels treballadors de la cadena. Pot presumir de tenir bona relació amb tots els seus companys i no hi ha ningú que tingui res a retreure-li. Patricia està desitjant veure-la per explicar-li que la seva intimitat cada cop està més exposada per la indiscreció de Mina, la mare d'Almudena Cid.