Primer pla José Antonio Avilés

José Antonio Avilés, el tertulià acusat d'estafa, rep un cop inesperat

José Antonio Avilés ha protagonitzat un moment tens a 'Viva la Vida'

José Antonio Avilés es va convertir en el rostre més popular de Telecinco després de participar a Supervivientes 2020. Era conegut pel seu treball al programa Viva la Vida i gaudia d'una bona connexió amb el públic, però la seva trajectòria va canviar. Mentre era a Hondures van sortir a la llum tots els seus secrets i hi va haver qui el va acusar de ser un mentider i un estafador emocional.

José Antonio Avilés, segons van mencionar al seu moment, devia diners a molta gent i s'inventava morts properes per eludir el deute. La situació es va descontrolar i ell no va tenir cap més remei que donar la cara i explicar determinades situacions del seu passat. El primer que va fer va ser deixar clar que no era periodista, que s'ho havia inventat per treballar a la televisió.

José Antonio Avilés plorant
José Antonio Avilés ha tingut molts problemes a Telecinco | GTRES

José Antonio pensava que els seus conflictes eren cosa del passat, però s'equivocava i recentment ha tornat a patir a Viva la Vida. Fent gala de l'humor que el caracteritza, ha intentat coquetejar amb un dels seus companys del programa i aquest l'ha rebutjat. Estem parlant de Sergio Silva, un dels redactors més famosos de la presentadora Emma García.

José Antonio ha coincidit amb Sergio al plató perquè el periodista havia de comunicar una informació important. Havia descobert que Sara Carbonero podria estar enamorada d'un compositor madrileny i necessitava compartir la notícia amb els espectadors. Tenia unes imatges en què hi havia «una mica més que diversió» entre Sara i el seu acompanyant.

Avilés ha sorprès Sergio Silva en dir-li: «Doncs ens divertirem mentre esperem tu i jo». El redactor no ha entrat en el seu joc i li ha frenat en sec: «No, jo tinc molta feina». Aquest cop inesperat ha provocat les rialles de l'equip de Viva la Vida.

José Antonio Avilés ho accepta: «M'han rebutjat»

José Antonio s'ha adonat que els seus companys s'estaven burlant del que havia passat i ha decidit prendre's la situació amb humor. Alejandra Rubio, una de les col·laboradores de Viva la Vida, l'ha advertit en privat de les intencions de Sergio. El cordovès ha descobert que no tenia res a fer amb el redactor i ha pensat que el millor era prendre'l amb humor.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés va concursar a 'Supervivientes 2020' | Telecinco

Avilés ha confessat que ha parlat amb la filla de Terelu Campos en publicitat i que aquesta li ha advertit del seu nou fracàs amorós. «Alejandra m'ha dit que m'han rebutjat i sí, és veritat», ha declarat amb un somriure. Emma García, presentadora del programa, s'ha apiadat de la situació i ha intentat consolar-lo.

El col·laborador té el suport d'Emma, que també pensa que Sergio Silva l'ha rebutjat en ple directe. «Doncs sí, però has estat molt graciós», li ha dit a l'antic participant de Supervivientes. Aquest concurs el va convertir en una estrella, però també li va generar molts problemes perquè les ombres van sortir a la llum.

José Antonio Avilés va ser acusat d'estafa

José Antonio va estar un temps fora d'Espanya mentre concursava a Supervivientes 2020 i els seus enemics van aprofitar l'oportunitat. El van acusar d'haver estafat molta gent i tenir una gran quantitat de deutes, fet que ell no va trigar a explicar. «Dec diners, però no he estafat», va lliscar en un programa especial que Telecinco va preparar per a ell.

Avilés va prometre que canviaria de vida, ja que el seu únic interès és centrar-se en la seva trajectòria professional. Ha deixat clar que les acusacions que va rebre no són certes, però les seves explicacions no són suficients per a alguns dels seus companys. El redactor Sergio Silva prefereix mantenir les distàncies, per això l'ha rebutjat davant de l'audiència.