Irene Rosales durant el programa de televisión "El Tiempo del Descuento" a Madrid.

Irene Rosales, farta de la suposada infidelitat de Kiko: «Es traspassen els límits»

La dona de Kiko Rivera no ha aguantat més i ha volgut aclarir la situació

Aquesta setmana Kiko Rivera i Irene Rosales han sigut polèmica després dels rumors d'infidelitat del Dj. Pel que sembla, unes imatges del fill d'Isabel Pantoja amb una dona havien fet saltar totes les alarmes.

Kiko Rivera havia anat fins a la localitat de Matalascañas i es va allotjar en un hotel de la zona. És el que ell mateix ha confessat a les seves xarxes socials. Allà ha deixat clar que havia anat fins a la localitat de Huelva amb el seu equip per inspirar-se i intentar compondre algunes noves cançons.

La veritat és que el mateix Kiko va compartir molts moments d'aquest viatge, de manera que podria semblar que no tindria res a amagar. Els rumors van començar a sorgir amb unes imatges que van sortir a 'Sálvame'.  

En elles es veu al Dj de festa a la nit i, especialment, al costat d'una noia molt temps. Va ser aquí quan van començar a sorgir tots els rumors.

És cert que a les imatges de moment no es veu res que pugui suposar una prova de la presumpta infidelitat de Kiko a Irene. Tampoc va fer falta perquè es comencés a especular amb una suposada crisi en el matrimoni de Kiko Rivera i Irene Rosales.

Tot i això, els rumors han crescut de pressa. Ha estat la mateixa Irene la que s'ha encarregat de sortir en defensa del seu marit.

Irene Rosales explota contra els rumors d'infidelitat de Kiko

Aquest dijous Irene Rosales s'ha encarregat de negar-ho tot, sortint en defensa del seu marit i el seu matrimoni. «Amb Kiko està tot perfecte, el que estan dient em sembla absurd», ha començat dient en una trucada en directe a 'Sálvame'. 

I és que a Irene no li ha agradat gens l'últim que s'ha estat dient sobre la seva parella i pare de les seves filles.

«El meu marit l'únic que ha fet és anar a un hotel, ha sopat, s'ha pres una copa tranquil. Hi havia una noia, la conec, és la parella del propietari i no hi ha cap mena de problema», ha continuat explicant.

Així doncs, Rosales no ha pogut ser més clara. La confiança que té en el seu marit fa que no dubti ni per un moment d'ell.

Kiko Rivera i Irene Rosers al photocall de l'espectacle d'estrena
Irene Rosales ha demostrat plena confiança en el seu marit, Kiko Rivera | GTRES

«Estic segura, perquè si estic amb el meu marit és perquè estic segura al 100% d'ell. Jo ja vaig posar un límit i vaig tenir les converses que vaig haver de tenir amb el meu marit. No permetré que es diguin mentides», ha deixat clar.

A més, Irene ha volgut aclarir la situació i explicar que ella estava al corrent de tot. «Se'n va anar amb els seus companys i no hi ha cap mena de problema. Teniu la prova que hagi anat a l'habitació amb aquesta noia? Si la teniu, callaré».

Després d'aclarir-ho tot, ha enviat un missatge directe tant a 'Sálvame' com a la resta de mitjans que s'han fet ressò de la notícia.

«El mal no me'l feu. L'únic és que tot s'acumula i tinc la premsa a casa, les meves filles també ho escolten, quan el meu marit no ha fet res. Tot té un límit, que truqueu fins i tot a la meva banyuda... Això és passar els límits com a persona».

Així doncs, Irene Rosales no ho dubta ni un moment, Kiko Rivera no li ha estat infidel. Segons ella assegura, la seva relació es troba en un moment de confiança total, de manera que res aliè a ells pot fer que trontolli el seu matrimoni.