Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales eixuga les seves llàgrimes i assegura que no es tornaran a veure

Irene Rosales no s'esperava tot el que ha passat

Irene Rosales es troba en aquests moments molt centrada en la cura de les filles i, de manera especial del seu marit, Kiko Rivera. I és que ell necessita tenir el màxim suport per poder recuperar-se de l'ictus que va patir recentment. Una recuperació durant la qual acaba de rebre una notícia que l'ha afectat de manera notable.

Ha sabut que ha mort un dels seus amics i això li ha entristit moltíssim tant a ell com a la dona.

Irene Rosales veu sortir la trista notícia a la llum

La nora d'Isabel Pantoja està molt pendent de Kiko en tot moment, especialment perquè segueixi les pautes que li ha donat el metge. Al mateix temps, li dona suport a la tornada a la feina, que ha suposat que torni a fer directes al seu canal de Twitch.

Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient
Irene Rosales recolza que Kiko hagi tornat a la feina | GTRES

Ja ha fet una primera entrega en aquesta plataforma després de rebre l'alta i aquesta setmana n'ha dut a terme una altra que ha hagut de retardar per un motiu de pes. En un primer moment, ho ha advertit amb un comunicat a través d'Instagram dient: «El directe avui serà a la tarda, família. Després us explico».

D'aquesta manera enigmàtica, Irene ha vist el DJ revelar que li havia passat alguna cosa i que es veia obligat a posposar el seu programa. I això, com és lògic, ha fet saltar les alarmes i circular tota mena de rumors sobre el seu estat de salut. Tot i això, després ha fet una altra publicació a les seves stories que ha deixat clar què havia passat.

Exactament ha compartit un fons negre amb una estrella fugaç i un text que posava: «RIP Descansa en pau amic». Un missatge molt breu amb què ha deixat clar que ha patit la garrotada de perdre un ésser estimat. Això sí, no ha volgut desvetllar el seu nom en cap moment, potser com una manera de protegir-lo.

Kiko Rivera
Irene Rosales ha vist Kiko desvetllar el perquè del retard del seu directe | Instagram

Així ha explicat que el retard del seu directe s'ha degut al fet que ha anat a donar-li l'últim adéu a aquell o bé que no es trobava bé. Sí, perquè rebre aquesta notícia li ha causat dolor i no es trobava en condicions de posar-se davant d'un micròfon.

Irene Rosales, el gran suport de Kiko Rivera

La dona de Kiko segur que està passant-ho malament en aquest moment per veure malament el seu marit després d'aquesta pèrdua. Però traurà forces com fa sempre per continuar sent el seu gran suport i per ajudar-lo en aquest procés de recuperació. I la veritat és que fins ara està fent molt bé el seu paper d'acord amb els resultats que estan tenint lloc.

Primer pla de Kiko Rivera
Irene Rosales està donant suport al màxim al seu marit a la seva nova vida | GTRES

És clar, perquè el marit d'Irene ha deixat de fumar. Com ell ha adonat en xarxes ja fa 20 dies que no s'emporta una cigarreta a la boca. Acabar amb aquest hàbit li està asseient molt bé, tant és així que ha afirmat que fer aquest pas és «possiblement una de les millors decisions de la meva vida».

Fins i tot està introduint altres rutines saludables a la seva vida que mostren que s'ha pres molt seriosament el toc d'atenció que li ha donat la salut. Tant és així que ha afirmat a Instagram: «Gràcies, Déu per donar-me una segona oportunitat. L'aprofitaré al màxim, ho prometo».