Primer pla d'Irene Rosales.

Irene Rosales i les seves filles fan una trucada després de la ruptura per explicar-ho

Irene ha fet un pas que molts no s'esperaven

Irene Rosales ha tornat a tancar-se després de la comentada (i criticada) exclusiva que va concedir fa unes setmanes a una revista. La dona de Kiko Rivera va trencar el silenci per atacar la seva sogra i la seva cunyada, i per, suposadament 'defensar-se' de tot el que havien dit d'ella.

El fet que hagués estat pràcticament desapareguda durant mesos i que ningú no parlés d'ella quan es va publicar la revista va desconcertar tothom. Molts van atribuir la portada a la necessitat de facturar del matrimoni format per Kiko i Irene.

Kiko ha trobat al fet de revelar les polèmiques familiars una interessant font d'ingressos i la seva dona, l'acompanya de tant en tant en aquesta tasca. Qui s'ha salvat força de les crítiques d'Irene i de Kiko, almenys últimament, ha estat Anabel Pantoja.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales parla per contribuir a l'economia familiar. | GTRES
 

La cosina de Kiko va tenir moltes topades amb ell arran de les dures paraules que aquest li va dedicar. Tot i això, mai ha perdut el contacte del tot amb Irene i amb les nenes, una cosa que ara de nou es confirma.

La trucada d'Irene Rosales que pot canviar les coses

Irene Rosales ha reaparegut ara per aclarir que ha estat ella qui ha trucat a Anabel després del seu retorn de Supervivientes. Molts usuaris de les xarxes socials han criticat que Kiko no hagi donat suport a la seva cosina durant tot el reality. Que Kiko, que sobrepassa el milió de seguidors a Instagram, hagués apostat per Anabel, potser l'hauria catapultat fins a la final del concurs.

«Aquí no hi entro jo. Tampoc se sap». Irene s'ha mullat pel que fa a aquest tema, assegurant que «jo m'he posat en contacte amb ella perquè sàpiga alguna cosa de nosaltres i també de les nenes».

Kiko, per part seva, no ha dit res de la seva cosina durant les últimes hores. És cert que a la seva última entrevista va defensar Anabel, però sovint canvia d'opinió amb hores de diferència, així que mai se sap.

En qualsevol cas, Anabel, que està fent ara el tour televisiu després del concurs, sí que ha parlat de Kiko. Li fa por enfrontar-se a tot el que pugui haver passat durant aquests mesos a Hondures. Va deixar la família profundament dividida i intueix que les coses no hauran millorat.

Foto d'Anabel Pantoja.
Irene Rosales ha fet la trucada que tothom esperava a la seva cosina Anabel. | Telecinco
 

Així doncs, una de les primeres trucades que volia fer Anabel era «a Irene per saber de les meves nenes, però no tinc cap objecció a trucar a ningú». La noia ha reflexionat a l'illa i ha volgut donar una oportunitat a Irene i a Kiko.

«Viure amb rancúnia, per què? Quina manera de perdre el temps, aquests nens no s'ho mereixen. Jo he de saber d'ells tant sí com no, de la manera que sigui», verbalitzava Anabel.

Per la seva banda, Irene també aprecia aquest canvi a la sevillana. «Jo veig que ha vingut renovada, així que vindrà amb molta força i a viure la seva vida».

Irene i Kiko, més a prop de la reconciliació amb Isabel Pantoja?

Irene Rosales també ha parlat de la seva sogra.

S'ha alegrat de la seva gira per Amèrica i sobre la possibilitat que es faci una sèrie sobre la seva vida. «Tot el que sigui feina és una bona notícia. Em sembla fantàstic», ha dit.

Anabel avisa Irene i Kiko que s'haurien de replantejar la reconciliació familiar. «Jo he passat molt de temps sense el meu pare i ell sense mi. Malauradament, ens ha unit una malaltia i a mi no m'agradaria que els passés això a ells. Jo més que ningú he volgut que estigui tothom bé i en harmonia, però no depèn de mi».