Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales dona un ultimàtum definitiu a Kiko Rivera després d'enxampar-lo de festa

Irene Rosales està preocupada per la tornada del seu marit al món de la nit

Irene Rosales va estar en tot moment al costat del seu marit quan va patir un ictus el passat mes d'octubre. Des de llavors el fill d'Isabel Pantoja s'està recuperant i seguint les recomanacions que els metges li han prescrit.

Kiko va assegurar a Twitch que aquest problema de salut: «Va ser l'ensurt més gran de la meva vida i realment vaig pensar que no en sortia». A més, va explicar als seus seguidors que s'està cuidant i ha deixat enrere els mals hàbits.

«He deixat de fumar, menjo molt sa i faig esport diàriament, a més, estic en tractament amb el meu fisioterapeuta i he començat un tractament amb la meva psicòloga», va explicar en les primeres declaracions.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales no s'ha separat del marit en cap moment| CatalunyaDiari

Afortunadament l'ictus no ha deixat a Kiko cap seqüela greu: «Com podeu comprovar moc els meus braços i les mans i tinc la cara bé, no m'ha deixat seqüeles importants. Però m'ha canviat la vida per sempre», ha assegurat el marit d'Irene Rosales.

Irene Rosales sempre al costat de Kiko

De la mateixa manera evita un altre tipus de problemes, com són els enfrontaments familiars. Ha rebut la visita del seu germà Cayetano, de qui fa poc vam conèixer la seva separació amb Eva González. Tanmateix, les visites de la seva germana Isa i la seva mare Isabel Pantoja hauran d'esperar, ja que de moment no són aconsellables perquè Kiko necessita tranquil·litat.

Els pacients que es recuperen d'un ictus han de controlar la seva alimentació per prevenir alteracions de tensió. Han de portar una alimentació saludable i variada, rica en verdura i fruita i baixa en greixos saturats i colesterol. A més de fer exercici de manera habitual, deixar de fumar i consumir tòxics, alcohol i drogues.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera evita enfrontaments amb la seva mare | Catalunya Diari

El marit d'Irene Rosales ha portat un tipus de vida lligat a la nit que li ha passat factura moltes vegades. Tot i la seva edat, ha tingut diversos problemes de salut. Kiko té diabetis, malaltia que li van diagnosticar el mes de març i ell mateix va comunicar a les xarxes socials. També va ser diagnosticat de gota a finals del 2021 i des de llavors ha tingut greus episodis que l'obliguen a romandre en repòs.

Irene Rosales preocupada, dos sopars en una setmana

Amb tot, sembla que Kiko és conscient que s'ha de cuidar i hem pogut veure'l passejant i anant a recollir les seves filles a l'escola. El DJ està reprenent la seva vida social i dissabte passat va anar a un sopar nadalenc amb amics a Sevilla. Si bé Rivera no pensava dormir, la veritat és que s'ha aixecat amb una fasciïtis plantar que li impedeix caminar.

Imatge d'una 'storie' de Kiko Rivera mostrant el seu peu inflat degut a la seva malaltia
Kiko Rivera explica com està el seu peu després de sortir a sopar | Instagram

El marit d'Irene Rosales ha mostrat a Instagram el peu inflat, a més del tractament recomanat pel metge: introduir l'extremitat en aigua gelada i a continuació en aigua calenta. «Tinc el peu com un moll d'Antequera i em fa mal, senyors. Soc un pingüí caminant ara mateix, però així que se'm tregui tornaré a caminar com Forrest», escrivia.

Però aquesta no és l'única ocasió en què Kiko ha aprofitat per reprendre la seva vida social. La setmana passada també es va reunir amb amics en un altre sopar. I la veritat és que Irene està preocupada, perquè la seva por és que el seu marit torni a la vida que portava abans i que no el beneficia gens.

A Irene Rosales el futur de Kiko la té intranquil·la. Vol que Kiko canviï definitivament els seus hàbits de vida, deixi de banda la nit i les festes i no s'exposi tant davant dels mitjans. A El programa de Ana Rosa, el col·laborador Pepe del Real ha afirmat que «a Irene el preocupa fins al punt que això del peu li ha fet zero gràcia».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp