Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández

Kiko Hernández, contundent en saber que ella pot tornar

Kiko Hernández ha patit una de les traïcions més traumàtiques a la seva vida

Kiko Hernández és un dels col·laboradors fidels de les tardes de Sálvame. La seva presència ja ha esdevingut obligatòria al programa vespertí. De fet, ha estat allà on ha fet gran part de les seves amistats.

L'exconcursant de Gran Hermano manté una bonica relació amb els seus companys. O amb gairebé tots. Kiko Hernández ha trencat tots els vincles amb Belén Rodríguez després de més de 20 anys d'amistat.

La història entre Kiko Hernández i la seva examiga està plena de traïcions i amors. Hem de remuntar-nos quan, a Sálvame, es va destapar que la col·laboradora havia prestat 100.000 € al presentador. A partir de llavors, han sortit a la llum nombroses traïcions de Belén Ro a Terelu Campos o Jorge Javier Vázquez.

La col·laboradora va anar a Viernes Deluxe per parlar d'aquest cas, però el tret li va sortir per la culata. Doncs ara l'han desterrat de La fábrica de la tele i això ha fet que la tensió entre tots hagi pujat com escuma. De fet, la madrilenya ha arribat a prendre mesures legals en contra del programa on treballava, la qual cosa que ha provocat la sorpresa i la ira entre els seus excompanys, especialment de Kiko Hernández.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez i Kiko Hernández eren inseparables. | CatalunyaDiari

Tot i això, la història entre els vells amics sembla no acabar mai. El Maestro Joao aviat traurà una entrevista que va fer Belén Ro molt abans d'aquesta tempesta mediàtica i promet que no deixarà indiferent ningú.

«Em fa pena»

Tampoc deixaran indiferent Kiko Hernández, amb qui el Maestro diu que hi podria haver un aviat acostament. Unes paraules que semblen haver enfadat molt el col·laborador. «Mai no miraré a la cara Belén Rodríguez. Mai», ha dit Kiko Hernández, de manera clara i contundent. El comunicador s'ha mostrat molt dur davant d'aquesta situació.

«No la miraré mai a la cara perquè, qui et traeix una vegada, t'ho pot tornar a fer. Aquesta senyora no em farà mal mai en la meva vida. Em fa pena. A més dels 20 anys d'amistat, em fa pena haver-te ficat a casa meva i que hagi conegut gent. Em fa fins i tot fàstic, quina pena de veritat». Després, s'aixecava i sortia de plató.

Belén Rodríguez, María Teresa Campos i Kiko Hernández
Kiko Hernández ho compartia tot amb Belén i la família Campos. | Cedida

Kiko Hernández traït i molt dolgut

Des que el col·laborador ha estat pare, va molt poc a plató per treballar, ja que ha de compaginar el seu rol com a pare i la feina. Només havia volgut anar a aquest programa per l'expectant polígraf d'Alba Carrillo.

Amb Kiko Hernández ja fora de les càmeres, Belén Esteban ha volgut defensar la seva homònima. «Jo sé que Belén ha ficat la pota en moltes coses, però em sembla molt malament sentir Carmen Borrego parlar així. Belén ha ficat la pota, sí, però a mi em fa pena que hagi perdut l'amistat amb Carmen, amb Terelu, amb Kiko i amb Jorge», deia en una trucada.

Haurem d'esperar per veure més contingut al programa per assabentar-nos de la reacció de Kiko Hernández.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp