Imatge d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin descobreix perquè el seu cosí Froilà està a l'hospital

Irene Urdangarin ha descobert que Froilà té un problema seriós

Irene Urdangarin s'ha convertit en una de les grans protagonistes de la Família Reial, sobretot arran del divorci dels seus pares. Sí, perquè s'ha parlat molt del paper que ha pres sobre l'assumpte: s'ha posicionat en contra d'Iñaki i a favor de la seva mare. Segons expliquen, per a ella el més primordial és l'estabilitat del clan, i per això ara està tan preocupada per Froilà.

Irene Urdangarin ha descobert que el seu cosí ha tingut un aldarull en una discoteca madrilenya que l'ha portat a l'hospital. El diari El Confidencial assegura que el fill de la infanta Elena ha participat en una baralla nocturna. I a conseqüència, les autoritats han intervingut perquè hi havia dos grups de joves enfrontats i massa violència a l'ambient.

Froilà de Marichalar pel carrer
Froilà ha tingut una baralla a Madrid | GTRES

Irene, segons ha sortit publicat, té més relació amb Victòria Frederica que amb Froilà, però igualment està molt preocupada per ell. Sobretot perquè els reis hauran d'actuar, ja que no seria la primera vegada que retreuen el seu comportament. D'altra banda, qui també està molesta és la infanta Elena, que no aconsegueix que els seus fills mantinguin un perfil discret, com el de la família Urdangarin.

Irene hauria fet diverses trucades per conèixer el comunicat mèdic del seu familiar, però no hi ha gaire informació. José María Olmo, un dels autors de l'exclusiva, assegura que un altre noi ha acompanyat el germà de Victòria Frederica. Segons sembla, tots dos presentaven ferides lleus i han necessitat atenció mèdica amb urgència.

Urdangarin està realment sorpresa perquè les autoritats ja han identificat tots els participants de la baralla. Dins d'un dels dos grups hi havia una noia força coneguda a la premsa del cor: Isabel Mateos. En el seu moment va ser xicota del conegut com a Pequeño Nicolás i també va estar relacionada amb el fill de Jaime de Marichalar.

Irene Urdangarin ha pres una decisió contundent

Irene sap millor que ningú que la situació és complicada, per això ha pres una decisió: apartar-se del conflicte. Suposadament havia de viatjar a Espanya per Nadal per reunir-se amb la família, però ho farà de manera discreta per no cridar l'atenció. Tant ella com els seus germans tenen molt bona reputació i no és just que l'involucrin en altres enrenous.

Victòria Frederica i la seva cosina Irene Urdangarin
Irene Urdangarin adora Victòria Frederica | Europa Press

Irene mai ha protagonitzat cap escàndol d'aquest calibre, per això es pot permetre el luxe de mirar cap a una altra banda. Cada cop es coneix més informació del succés escabrós i cap parla bé de Froilà. «El nebot de Felip VI va participar en la baralla i un dels seus amics va patir una ferida d'arma blanca», escriuen a Informalia.

La cosina d'Elionor i Sofia, sempre segons les dades publicades, està trista i preocupada, però no hi pot fer res més. Només pot aconsellar als seus familiars directes, encara que alguns com els fills de la infanta Elena mai atenen raons. Per això tenen tan mala fama i és tan complicat trobar algun periodista que en parli bé.

Irene Urdangarin es retrobarà amb algú especial

Irene ha descobert tots els detalls de l'incident que ha acabat amb el seu cosí a l'hospital. Ningú sap si hi segueix perquè els fotògrafs que vigilen el centre mèdic no l'han vist sortir. Potser s'ha quedat en una habitació o potser ha abandonat les instal·lacions per una porta secundària.

Urdangarin està a punt de veure Elionor i Sofia, amb qui sí que té un contacte força estret. Encara no se sap la data, però fonts properes asseguren que la reunió familiar cada cop és més a prop. Haurà de ser abans que la futura hereva al tron torni al Regne Unit per continuar amb els seus estudis.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp