Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Irene Urdangarin de perfil somrient al funeral de Constantino de Grècia

Irene Urdangarin ja sap la data en què es podrà retrobar amb la seva cosina Elionor

Irene Urdangarin podria estar present en una data molt especial

No és cap secret que Irene Urdangarin mai ha tingut una relació gaire propera amb la seva cosina Elionor. Sobretot, des que els reis Letícia i Felip van trencar tot llaç d'unió amb la infanta Cristina i el seu exmarit Iñaki.

No obstant això, quan eren petites era molt comú veure-les juntes, sobretot perquè les cosines solien estiuejar tots junts.

Una situació que podria estar a punt de canviar, i tot amb motiu d'una ocasió molt especial: el divuitè aniversari de la princesa Elionor.

Imatge de la infanta Cristina amb Miguel i Irene Urdangarin a Ginebra
Els Urdangarin tornaran a reunir-se amb tota la família | GTRES

Una celebració en què Letícia pretén reunir tota la família, inclosa la cunyada i els nebots, dels quals ha preferit distanciar-se aquests últims anys.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Això sí, sembla que la reina hauria imposat certes condicions a Irene Urdangarin i els seus germans per formar part d'aquest dia tan especial per a la seva filla. I és que hauria exigit ni més ni menys que la infanta Cristina es disculpi amb la família.

Serà aquest pròxim 31 d'octubre quan Elionor complirà els divuit, i per això la seva cunyada té temps de sobres per reflexionar i prendre una decisió.

Irene Urdangarin es reunirà aviat amb Elionor

Una data transcendental ja no només per a l'aniversari, sinó també per a tota la família reial. Sobretot, perquè suposarà el primer retrobament oficial i davant de les càmeres de tots els membres.

De fet, s'espera que hi assisteixin des de les infantes Elena i Cristina amb tots els seus fills, fins als reis emèrits. Precisament, va ser el 2020 l'última ocasió en què el rei Joan Carles va poder coincidir amb les seves netes Elionor i Sofia.

De moment, el que sabem de l'acte és que tindrà lloc a dues ubicacions diferents, començant a les Corts, on es troben el Congrés i el Senat. Després, continuarà al Palau del Pardo.

Foto de la princesa Leonor saludant a la multitud amb un somriure
La princesa Elionor celebrarà els divuit anys amb magnificència | Europa Press

Aquesta situació hauria generat cert conflicte per a Cristina, sobretot tenint en compte que ella i els seus fills estan vetats a Zarzuela.

A més, tampoc perdonaria el que va passar aquest mateix estiu, quan el seu fill Pablo tenia planejat anar a Mallorca, però finalment es va quedar al carrer.

No obstant això, Irene Urdangarin i els seus germans estarien més que disposats a deixar de banda aquestes picabaralles pel bé de la seva família.