Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla, Irene

Irene Urdangarin ja ha pres una decisió que l'allunyarà del seu pare

Irene Urdangarin vol prendre distància

La situació que es viu a casa dels Urdangarin no és gens fàcil per als seus fills. De fet, encara que Iñaki i la infanta Cristina han intentat protegir-los en tot moment, l'escàndol els ha acabat esquitxant de la pitjor manera.

Així, fins i tot podria haver fet efecte en la relació que la petita de la família, Irene Urdangarin, manté amb el seu pare. Pel que sembla, la jove estaria molt decebuda amb Iñaki per com ha manejat la situació amb la seva nova xicota, Ainhoa Armentia.

Imatge d'Irene Urdangarin
Irene Urdangarin estava molt decebuda amb el seu pare | Europa Press

Sobretot, per com ha afectat la seva mare. I és que Irene ha viscut tot aquest patiment en destapar-se la infidelitat. «Potser per estar molt aferrada a la seva mare, i també per la seva condició de dona, Irene es va enfadar terriblement amb el seu pare després de la publicació de les fotos en una platja a prop de Bidart», asseguren.

De fet, tal com treia a lluir Pilar Eyre, Irene s'hauria negat a escoltar cap explicació per part seva. Això, malgrat que els seus germans intentessin intervenir per «suavitzar el gran pal que li van suposar aquelles imatges romàntiques».

Família Urdangarin
Irene Urdangarin sempre ha estat molt unida a la seva família | GTRES

En aquell moment, a Irene Urdangarin se li va ensorrar «el seu ídol, el seu referent». Però, sobretot, «va ser testimoni del dolor de la seva mare, la va veure patir dia a dia, la va veure plorar! I això va ser molt dur per a ella».

Des de llavors, l'exduc de Palma ha intentat fer tot el possible per esmenar els seus errors. Ha volgut comportar-se com un pare de família qualsevol, donant suport a tots els seus fills i fent nombrosos viatges a Suïssa per trobar-se amb la seva filla petita.

Durant una d'aquelles visites, el pare i la filla van aprofitar per recuperar el temps perdut: Iñaki anava a buscar-la a l'escola, l'acompanyava a jugar a tenis i, fins i tot, se'ls va poder veure prenent un gelat.

Juan, Pablo i Irene Urdangarin a l'enterrament de Constantí II de Grècia.
Irene Urdangarin ha rebut molt suport dels seus germans | EP

Un acostament en què també va jugar un paper molt important la mateixa Cristina, que no vol que els seus problemes matrimonials afectin la relació entre pare i filla. Tot i el gran afecte que Irene té a Iñaki, vol mantenir-se al marge de tots els escàndols relacionats amb la família.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Irene Urdangarin comença una nova etapa a la seva vida

Justament per això acaba de prendre una decisió que la mantindrà allunyada de tot: marxarà a estudiar a l'EHL Hospitality Business School. Una de les universitats més exclusives de Suïssa, famosa pel programa d'estudis en Administració d'Empreses i Gestió Hotelera.

El centre on Irene Urdangarin passarà els quatre propers anys de la seva vida es troba a Lausanne, a tot just 67 quilòmetres de Ginebra, on viu actualment amb la seva mare. De fet, la jove ja presumeix d'aquest gran canvi a la seva vida a les xarxes socials, on ha compartit les inicials de la universitat.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Victòria Frederica
Irene Urdangarin volia seguir els passos de Victòria Federica | EUROPA PRESS

Tot i la gran preocupació que la seva mare pugui tenir respecte al seu futur, sembla que Irene ha pres la millor decisió. I és que la jove arribava a plantejar-se seriosament seguir els mateixos passos que la seva cosina, Victòria Federica, i convertir-se en tota una influencer, cosa que des del primer moment no va fer cap gràcia a la infanta Cristina, que vol que la seva filla rebi una bona formació.

Tot i això, sembla que el rendiment acadèmic de la nena s'ha convertit en una veritable preocupació per a la seva mare. És més, aquest ha estat un altre gran maldecap per a la infanta. «Fa uns mesos, uns amics de la infanta Cristina li van preguntar a Irene Urdangarin, en presència de la seva mare, a què es volia dedicar», asseguren diversos mitjans.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin ja sap que farà en un futur | GTRES

No obstant això, la seva resposta no va fer cap gràcia a la infanta. «Ella, decidida, va mostrar la seva estima per la moda i les xarxes socials. Diversos dels presents van riure», assenyalen. «Fins i tot Cristina, encara que després va intentar aclarir la resposta amb la seva filla»,

I és que «Irene fa temps que ha baixat el seu rendiment acadèmic». Tot i que queda clar que la petita dels Urdangarin ja ha tingut temps per reflexionar i optar per un altre camí molt diferent.