Fotomuntatge de Laura Madrueño i el logo de 'Supervivientes'

Laura Madrueño fica la pota en directe i confirma la notícia secreta

Laura Madrueño ha revelat el gran secret de 'Supervivientes 2023'

Laura Madrueño fa poc temps que treballa a 'Supervivientes' i ja s'ha convertit en l'ànima del concurs. No obstant això, encara no té gaire experiència i ha comès un error que pagarà força car. Ha revelat sense voler el secret de l'edició: hi ha una platja secreta on aniran els concursants expulsats.

Laura Madrueño s'ha quedat sense paraules en descobrir que Artur Dainese és el segon expulsat de 'Supervivientes 2023'. La presentadora no està acostumada a acomiadar-se dels participants i ha intentat ser amable amb ell. Ha estat tan cordial que li ha desvelat sense voler que encara li queda una altra oportunitat.

Foto de Laura Madrueño a 'Supervivientes 2023'
Laura Madrueño brilla a 'Supervivientes 2023' | Mediaset

«Artur diu que se'n va a menjar, però ara ha d'anar-se'n a la platja dels oblidats», ha dit la presentadora en ple directe. Jorge Javier Vázquez, que era al plató de Madrid, s'ha mostrat realment sorprès. El presentador ha passat per alt la relliscada de la seva companya, però els supervivents s'han quedat amb la notícia.

Laura no ha pogut evitar que Raquel Mosquera, entre d'altres, es fessin ressò de les paraules. «Això se suposa que no ho sabíem», ha dit la vídua de Pedro Carrasco després d'escoltar Madrueño. Les xarxes socials s'han plegat de comentaris, alguns aplaudint l'espontaneïtat de la periodista.

Laura és una experta en els mitjans de comunicació, però no té gaire experiència al món de l'entreteniment. Ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies i ha sabut gestionar la situació amb un gran mestratge. És cert que ha donat una notícia que era secreta, però ha tingut prou habilitat per canviar de tema amb dissimulació.

Laura Madrueño ha pres una sorprenent decisió

Laura està encantada treballant amb Jorge Javier Vázquez i de seguida han fet una amistat que traspassa la petita pantalla. El català s'ha adonat que la seva companya tenia dificultats i en cap moment no ha posat el dit a la llaga. Això sí, els espectadors han notat que Jorge s'ha quedat sense alè quan la seva amiga ha revelat el secret.

Madrueño ha acompanyat Artur Dainese i li ha aconsellat que sigui pacient, ha estat amable amb ell i ha tingut un gest preciós. Li ha dit que ha estat un bon concursant i li ha recordat que serà força complicat seguir sense ell perquè era un pes important. El problema és que els seus contrincants també tenen molta repercussió, tots són figures de primer ordre.

La presentadora ha esdevingut la protagonista indiscutible de la nit, també pel seu estilisme. Les xarxes han aplaudit la seva originalitat, potser és el més nou comparat amb altres edicions. Abans de començar el concurs va explicar que havia confiat en una estilista molt important per brillar des de l'illa d'Hondures.

Madrueño ha demostrat que té sortides per esmenar tots els seus errors i aquest esperit positiu recorda molt a Lara Álvarez. Sempre que pot té una picada d'ullet cap a ella, considera que és una peça fonamental per entendre el mecanisme del concurs. Lara també va tenir errors similars, però van causar menys repercussió.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!