Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin truca als seus germans després de descobrir què passarà el diumenge

La noia és conscient que els noms dels seus pares tornaran a acaparar tots els titulars després del que ha descobert

No hi ha dubte que aquest any ha estat especialment dur per a Irene Urdangarin. I és que la jove ha hagut de bregar amb la polèmica que va sorgir fa uns mesos quan es va destapar la relació sentimental del seu pare, Iñaki Urdangarin, amb Ainhoa Armentia. 

Tot va començar quan en un 19 de gener tranquil sortien a la llum unes imatges comprometedores del pare d'Irene Urdangarin de la mà amb una misteriosa dona. Tot seguit, aquesta notícia va ser una bomba i va fer parlar durant molts mesos.

Tot i això, el que realment va sorprendre de tot aquest conflicte va ser que en cap moment s'esperava que l'exjugador d'handbol mostrés de forma pública la seva infidelitat cap a la Infanta Cristina. Encara menys, cap mitjà s'imaginava que hi havia crisi al paradís.

Després dels mesos durs que ha passat Irene Urdangarin estant al punt de mira, ara, ha patit un altre inesperat cop. Quan semblava que la situació s'havia calmat, novament, la família de la jove està acaparant tots els titulars.

Família Urdangarin
La família torna a ser el centre de la polèmica | GTRES

La Família Reial pateix una nova garrotada

En aquesta ocasió, Telecinco ha estat responsable que els pares d'Irene Urdangarin estiguin l'ull de l'huracà. I és que per si la Família Reial no en tenia prou amb tota aquesta tràgica història d'amor, la cadena ha decidit fer un pas més enllà.

Els fills de l'exparella ja van haver de bregar amb les polèmiques imatges que van sortir a la llum del seu pare amb Ainhoa Armentia. A més, alguns com Juan Valentín i Pablo Urdangarin no els va quedar més remei que enfrontar-se a la presència de la premsa.

Per desgràcia dels familiars, ara, Telecinco ha decidit fer una mena de docusèrie, a l'estil de la de Rociíto, sobre el conflicte que es va viure el mes de gener passat.

Fins i tot aquest documental, que té per títol Cristina de Borbón, rota de amor, ja té data d'estrena. Així mateix, els teleespectadors no hauran d'esperar gaire temps perquè s'emetrà aquest diumenge 28 d'agost, a partir de les 22 hores.

Com s'esperava, aquest espai comptarà amb els relats de diversos experts de la Casa Reial, que oferiran el seu testimoni sobre l'exparella. Entre ells, es trobaran cares conegudes com ara Beatriz Cortázar, Eduardo Inda, Jaime Peñafiel i Marisa Martín Blázquez.

No només donaran detalls sobre la vida en comú dels pares d'Irene Urdangarin, sinó també trauran a la llum alguns moments clau que van provocar la separació. «Després de la ruptura vam fer un seguiment a la parella sense precedents, i revelarem els seus moments més íntims i tensos», es podia escoltar en l'avenç emès per la cadena.

Fins i tot, aquests col·laboradors aniran més enllà en revelar informació com aquesta. «Les fotos d'Iñaki a Bidart amb Ainhoa Armentia no poden ser un simple error d'Iñaki», explicava Iñaki Anasagasti. «La història de la infanta Cristina amb Urdangarin és la història d'una obsessió», deien.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín
El documental desvelarà tots els secrets de la família | GTRES

La cadena afegeix a aquest documental l'especial sobre la mare d'Elionor, Felicidades, Letizia, amb motiu del 50è aniversari. En el cas de la primera docusèrie, serà presentada per Diego Losada, que torna a Telecinco després d'un temps allunyat.

No obstant, pel que fa a l'especial de la tia d'Irene Urdangarin, encara no se sap qui serà l'afortunat de posar-se al capdavant. De fet, cal recordar que al principi aquesta tasca seria per a Sonsoles Ónega. Tot i això, la seva marxa sobtada de la cadena ha provocat que aquesta situació quedi a l'aire.

Com serà el documental de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin

El documental, que s'emetrà aquest diumenge, començarà relatant com es van conèixer els pares d'Irene Urdangarin. És a dir, als Jocs Olímpics d'Atlanta l'any 1996.

Posteriorment, es repassaran alguns episodis clau d'aquesta història d'amor, com per exemple, quan es van donar l'esperat 'sí, vull' a la catedral de Santa Eulàlia fa aproximadament 24 anys. Com es podia esperar, també es parlarà dels moments més durs que van travessar com a parella. Sobretot, quan el pare de la noia es va veure embolicat en un escàndol judicial i va entrar a la presó.

Sens dubte, tot apunta que trauran noves dades a la llum sobre aquesta relació tan polèmica. De manera que aquests detalls i molts més es podran veure aquest diumenge.