Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile ja no pot callar més el gran engany de 'Supervivientes'

L'última edició de 'Supervivientes' va estar marcada per la gran polèmica d'Anuar Beno

Fa aproximadament un mes de la final d'una de les edicions més controvertides de Supervivientes. La veritat és que en aquesta nova entrega del reality més extrem hem tingut de tot. El romanç entre Yulen i Anabel Pantoja, les polèmiques de Marta Peñate i Kiko Matamoros. Però també els rumors d'un possible parany dut a terme per Anuar Beno.

Després de la finalització del concurs, sembla que de mica en mica tot està sortint a la llum. I un dels secrets més ben guardats sembla que s'ha revelat pel seu propi protagonista. Anuar Beno passava a formar part del centre de les polèmiques i crítiques quan la direcció del reality el va acusar d'haver fet foc de forma sospitosa.

Anuar Beno confessa tot el que va ocultar al concurs

Lara Álvarez, que era l'encarregada de conduir el concurs des de l'illa, no va dubtar a assenyalar l'estranya manera com els participants havien aconseguit fer foc. Deixant entreveure que s'havia fet de manera no permesa per la direcció. Anuar Beno, cunyat d'Isa Pantoja, va passar a rebre tota classe de crítiques per part de la direcció del programa, arribant fins i tot a ser jutjat.

Després d'això, el concursant va ser sancionat. Així i tot, va mantenir fins al final la seva versió dels fets d'haver fet foc de forma lícita.

Ara, el germà d'Asraf, ha participat en un col·loqui a través de la plataforma Twitch, on ha explicat tota la veritat, i com van passar els fets. Sense pèls a la llengua, Anuar Beno comentava com tot va ser culpa de la xivatada de Kiko Matamoros: «Em van fer un judici allà, Lara Álvarez estava amb el mall i tot», relatava l'exsupervivent. A més, el participant sabia que a causa de la gran quantitat de càmeres que formen el reality, no podia mentir gaire.

Anuar Beno plorant
Anuar Beno ha estat molt criticat | MEDIASET

«Feia tres dies que no teniem foc, dos dels meus companys van posar-se malalts», explicava Anuar Beno, «a la cabana els vaig dir 'avui mengem calent, però cal fer-ho bé, heu de muntar un xou i jo ho faig'», afirmant d'aquesta manera que la direcció del reality tenia raó sobre el seu suposat parany.

«No em sembla tan greu perquè al final és supervivència i el meu equip estava malalt, havíem de menjar calent i guanyar proves», comenta Anuar Beno al col·loqui de Twitch.

I és que encara que va mantenir la seva versió fins al final del concurs, Asraf va ser durament sancionat pel reality. La pena va ser estar pendent del foc durant 48 hores: «va ser el pitjor moment que vaig passar a Supervivientes perquè són 48 hores sense dormir, amb la cendra...», recordava Anuar Beno com un dels moments més durs que va passar a Hondures.

Foto de 'Supervivientes 22'
La gala de Supervivientes 22 ha estat una de les més polèmiques | Mediaset

A la xerrada de Twitch, Anuar Beno ha fet un repàs del seu concurs, on afirma que una de les coses que més l'ha molestat han estat totes les crítiques negatives: «Vaig tenir molta cura fins al final on ja van veure que no sóc així... vaig cometre errors i vaig fer coses malament, però després em vaig emocionar molt en el comiat».

Nacho Palau, acompanyat pels seus companys de Supervivientes

Una notícia que ha provocat una gran commoció, ha estat la protagonitzada per l'exsupervivent Nacho Palau. L'ex de Miguel Bosé ha anunciat que té un càncer de pulmó. Una notícia que ha caigut com un gerro d'aigua freda als companys de concurs, com Anuar Beno.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau confessa que té càncer de pulmó | Europa Press

A través d'un comunicat a les seves xarxes socials, l'excompany d'Anuar Beno: «Estic passant un càncer pulmonar, que fins ara no tenia nom ni tractament, el qual començaré immediatament», ha anunciat Palau. Tot i les males notícies, assegura que se sent «optimista, amb ganes de viure i superar aquesta malaltia».

Després de la publicació del comunicat els seus excompanys com Anabel Pantoja, Tania o Alejandro Nieto, no han dubtat a mostrar-li el seu suport incondicional a través de les xarxes socials.