Imatge d'arxiu d'Isa Pantoja, Chabelita

Isa Pantoja confessa per fi si va rebre comentaris xenòfobs per part de la seva pròpia mare

La 'petita' de la família Pantoja explica que la seva mare no li contesta al telèfon des de fa dues setmanes

Kiko Rivera ha tornat a sembrar el dubte amb la seva intervenció a 'Domingo Deluxe'. El fill d'Isabel Pantoja ha revelat que la seva mare i el seu tiet Agustín han fet comentaris xenòfobs sobre l'adopció de Chabelita.

Isa Pantoja desmenteix les paraules del seu germà

En el moment en què Kiko Rivera confessa el tracte discriminatori que ha rebut la seva germana petita per part de la seva mare i el seu tiet, Isa Pantoja manifesta que «he vist coses, però mai xenòfobes» i justifica el seu excés de protecció: «Ella, per la seva mentalitat, em protegia molt per ser noia».

A més, Kiko també assegura que Isabel Pantoja volia que el seu fill visités diversos platós de televisió per criticar a la seva pròpia germana. En aquesta ocasió, Chabelita li ha donat la raó: «M'ho crec». Davant aquestes paraules, Jorge Javier opina que l'artista és «dolenta», però la seva filla no pensa el mateix: «En aquell moment segur que pensava que estava perduda, per això li va dir al meu germà que vingués», assegura Isa Pantoja amb la intenció de desmentir tots els rumors. 

Per la seva banda, Jorge Javier recorda que Isabel Pantoja va aparèixer a Telecinco quan Kiko Rivera va finalitzar 'Supervivientes' perquè «va veure negoci». A més, cal recordar que el Cap d'Any que va presentar les Campanades, també va anar a la casa 'GH DUO' per veure al seu fill Kiko i comunicar públicament que participaria en la nova edició de 'Supervivientes'.

Jorge Javier Vázquez i la família Pantoja

En aquest moment de la nit del 'Domingo Deluxe', el presentador recorda la trucada històrica que va fer Isabel Pantoja a 'Sálvame' quan la seva filla participava a 'GH VIP'. Aquell dia, Isabel va criticar a la seva filla i va assegurar no sentir-se estimada. Davant d'aquesta revelació, Isa s'ha quedat perplexa i sense saber què dir. 

A més, el presentador assegura que Isabel es mou per diners i qüestiona que l'artista assisteixi al casament de la seva filla sense compensació econòmica. 

Chabelita: «La meva mare no em contesta al telèfon»

D'altra banda, la 'petita' de la família Pantoja explica que ja fa dues setmanes que la seva mare no li contesta al telèfon. Creu que això vol dir que es troba malament, encara que més tard, el col·laborador Antonio Rossi li explica que la seva mare sí que parla amb altres persones. «La meva mare quan està enfadada ho paga amb tothom. Potser jo ara estic pagant el que ha fet el meu germà», explica Isa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.