Imatge d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja, destrossada en descobrir el dolorós sobrenom que li ha posat la seva mare

Isa Pantoja no es pot creure el que ha sentit

Isa Pantoja va decidir prendre una decisió dràstica respecte a la seva vida pública, ja que no podia més amb la pressió mediàtica. Els últims mesos, el cognom Pantoja no ha deixat d'acaparar titulars i de veure's relacionat amb una infinitat de polèmiques. Per això, la filla d'Isabel Pantoja va optar per allunyar-se de la televisió i centrar-se sobretot en la família.

Per Isa Pantoja no ha estat gens fàcil afrontar totes les polèmiques i controvèrsies en què s'ha vist embolicada. La noia ha hagut de veure com la relació amb el seu germà es trencava en mil trossos, i com la seva mare es distanciava de tothom.

Isa Pantoja no es pot creure el que ha sentit

Dissabte passat, l'examiga d'Isabel Pantoja, Begoña Gutiérrez, s'asseia de nou al plató de Sábado Deluxe per sotmetre's a un 'polideluxe'.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja ha hagut d'afrontar un nou revés | Europa Press

Begoña no va tenir cap problema a parlar de tot el que havia viscut al costat de la tonadillera, i va revelar algunes informacions que afecten de ple la seva filla. Des de fa molt de temps, es rumorejava que Agustín Pantoja es dirigia de manera despectiva cap a la neboda.

Però, segons revela la productora, Isabel Pantoja també fa servir sobrenoms d'allò més despectius per referir-se a la seva filla. Begoña va afirmar al plató de Sábado Deluxe que Isabel es refereix a Isa P com «la peruana».

Si fossin certs aquests comentaris, farien que la intèrpret de Marinero de Luces es posés en evidència. Isa Pantoja no se n'ha pronunciat, però sens dubte no deu haver estat plat de bon gust.

En la primera aparició de la productora, Isa va voler passar de puntetes sobre el tema. La 'influencer' va afirmar que un plató de televisió no era el lloc per tractar aquests temes legals.

Isa Pantoja, a punt d'ampliar la família?

Els últims dies, Isa Pantoja i Asraf Beno han sacsejat les xarxes socials amb un misteriós vídeo, on molts usuaris han assenyalat que podrien referir-se a un possible embaràs. La 'influencer' ja ha manifestat més d'una vegada les seves ganes de ser la mare una altra vegada, però aquesta vegada amb Asraf.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Asraf Beno i Isa Pantoja, més units que mai | Europa Press

«Us he penjat un 'reels' que hem fet Asraf i jo i ens surt una mica aleatori», afirmava la noia a Instagram. Al vídeo apareix la parella d'allò més acaramel·lada, i de sobte, salta l'emoticona d'un embaràs. Tant Isa Pantoja com Asraf simulen unes cares de sorpresa, però amb això ja n'hi ha hagut prou perquè totes les especulacions comencessin a florir.

Isa va revelar recentment al plató d'AR les seves intencions de tornar a ser mare una vegada acabi la carrera:

«M'agradaria ser mare abans d'haver acabat la carrera. D'aquí a dos anys m'ho plantejaré, que tinc un DIU i me l'he de treure», revelava.

D'altra banda, Asraf manté una fantàstica relació amb Alberto, el fill d'Isa amb Alberto Isla. Però, el model ha manifestat també que li encantaria ser pare amb Isa:

«Em porto genial amb Albertito. Som dos entremaliats, no hi ha qui ens aturi. No el deixo anar, estem jugant tota l'estona, però sí, m'encantaria ser el pare amb Isa. A mi m'encanten els nens, em flipen», confirmava .

Així, doncs,  potser abans del previst, Isa Pantoja i Asraf s peran ares del seu primer fill en comú. De moment, però, cap dels dos s'ha volgut pronunciar sobre el vídeo.