Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

Sálvame s'angoixa per la dinerada que pagaran per veure'l amb la seva parella

Un col·laborador molt estimat podria embutxacar-se un dineral si va a 'Supervivientes'

Kiko Hernández ja ha confirmat la gran notícia que molts feia temps que esperaven. Ha rebut l'oferta per ser un dels pròxims concursants de Supervivientes: «Puc anunciar oficialment que m'han ofert anar a Supervivientes», anunciava orgullós el col·laborador. Sembla que aquesta oferta també inclouria el seu amic íntim, Fran Antón, però Hernández dubta que hi vagi. «Li he dit que faci el que vulgui».

Segons explicava Kiko, aquest és el primer any en què no té cap problema per presentar-se al concurs, tot i que ja li ho havien ofert en anteriors ocasions. Tenint en compte el joc que donaria, els seus companys tenen clar que el programa, fins i tot, li agrairia fer aquest important pas. Tanmateix, això no treu la gran responsabilitat d'Hernández, ja que no pot trair l'audiència després d'haver criticat tant els 'realities'.

A més, s'acaba de conèixer que automàticament es convertiria en un dels concursants més ben pagats: «Trenta-cinc mil euros setmanals, gairebé sis milions de pessetes», explicava Diego Arrabal sobre el dineral que s'embutxacaria Kiko. Certament, és una oferta molt difícil de rebutjar, ja que «la productora està molt interessada que vagi a Supervivientes, seria la preferència absoluta».

Captura dels concursants de 'Supervivientes 2022'.
Imatge de 'Supervivientes 2022' | Mediaset

La veritat és que no sembla tan impossible si tenim en compte que, fins i tot, Isabel Pantoja acceptava viure l'aventura el 2019 per ni més ni menys que 80.000 € setmanals. Ningú no dubta que Hernández serà l'estrella absoluta de l'edició, mentre que el seu amic especial li tira floretes. «És un noi encantador, supergenerós, divertit, supercompany, ha estat un descobriment i ja som amics. Treballa de valent i jo crec que ho farà molt bé, sorprendrà força», opina l'actor.

Kiko Hernández es planteja deixar Sálvame

Últimament, Kiko ha estat al punt de mira perquè ha hagut de fer front a la traïció de la seva gran amiga Belén Ro. Després d'explicar per tot Mediaset que li havia prestat 100.000 €, sembla que havia de dir més coses. Al llarg dels anys, Belén s'encarregava de filtrar detalls privats d'Hernández que ara han vist la llum. Per exemple, informació sobre la vida privada, les parelles i, fins i tot, el càncer que patia fa uns anys.

«Ell sospita d'una persona en particular, però no té proves que demostrin la seva culpabilitat», insinuaven a SálvamePel que sembla, Hernández ha començat una autèntica caça de bruixes amb què pretén descobrir el traïdor que planeja enfonsar-lo públicament.

Captura de Kiko Hernández a 'Sálvame'.
Kiko ha rebut una gran oferta. | Telecinco

Malgrat la pressió a què s'ha vist sotmès, el col·laborador s'ha mantingut ferm, encara que en cert moment tampoc no podia evitar perdre el control. Així, esclatava com mai abans contra Belén Ro després de llegir un missatge que ella mateixa enviava en directe: «No estic veient res, però pots dir amb tota la llibertat del món que no tornaré a mirar Kiko Hernández a la cara mai més en la meva vida. Aquest és l'únic i últim missatge que enviaré en la meva vida», assegurava Belén.

Més implacable que mai, Hernández no es tallava a l'hora de llançar una seriosa amenaça contra la seva exmillor amiga: «No cal que em miris als ulls. No hi haurà un plató de televisió on fem un retrobament. Posaré per contracte que no tornem a coincidir mai. Coneixes la meva versió dolça, no la meva versió 'heavy'. Et cagaràs! Et cagaràs! Ara sí que hauràs de trucar a la Policia i al GEO, estúpida!».