Foto de Raquel Mosquera.

Raquel Mosquera ja no amaga de què va morir el bebè que esperava

Raquel Mosquera recorda un dels episodis més tristos de la seva vida

Raquel Mosquera ha hagut de recordar un dels episodis més dolorosos de la vida. La vídua de Pedro Carrasco no ha tingut cap problema a l'hora de confessar de què va morir el bebè que estava esperant.

Avui dia, la perruquera s'ha tornat a convertir en un dels personatges més rellevants de la premsa social del país. I és que, després de la polèmica entrevista que va concedir fa uns dies al Deluxe, no es parla d'una altra cosa.

Imatge de Raquel Mosquera asseguda al plató de 'Sábado Deluxe'
Raquel Mosquera no ha sortit molt contenta de la seva entrevista al 'Deluxe'. | Mediaset
 

Després de tot el que Rociíto ha explicat sobre ella a la seva sèrie documental, Raquel Mosquera va decidir abandonar el seu retir mediàtic per respondre públicament la filla de 'La Más Grande'.

Però, lluny d'aconseguir el seu objectiu, la visita a aquest conegut programa de Telecinco es va convertir en un autèntic malson.

I és que, després d'explicar la seva versió sobre el que va passar la nit que el boxejador va sortir 'fent esses' de la casa de Rocío i Fidel, diversos col·laboradors del format van destapar una darrere l'altra totes les mentides que Raquel Mosquera ha estat explicant durant anys.

«Tens una barra... T'han enxampat. Ens estem adonant de com ens has estat enganyat durant anys», va sentenciar Jorge Javier Vázquez en ple directe.

Per part seva, l'entrevistada ha assegurat que se sentia realment incòmoda i que el programa li havia posat una trampa amb l'únic objectiu de fer malbé la seva imatge pública.

«Això sembla una trampa amb què em voleu enxampar, però no ho aconseguireu perquè tinc bon cor. Jo a Rocío l'he estimada molt i he estat sempre al seu costat fins que va conèixer la persona que està ara al seu costat».

Ara, ha tornat a sortir a la llum una de les entrevistes que Raquel Mosquera va concedir l'any 2014. L'exsupervivent va parlar sobre un dels temes més dolorosos de la seva vida. I és que no va tenir cap problema a l'hora d'explicar què és el que va passar amb el seu fill.

Raquel Mosquera se sincera com mai abans

Raquel Mosquera no va tenir cap problema per compartir amb l'audiència de Telecinco un dels moments més traumàtics de la seva vida. En aquell moment, la revista Pronto va publicar una informació exclusiva sobre la relació de la perruquera i la seva parella Isi.

I és que, després de confirmar la seva relació amb aquest empresari nigerià, aquesta coneguda publicació va assegurar que la perruquera havia perdut el bebè que estava esperant.

Foto de Raquel Mosquera plorant.
Raquel Mosquera lamenta la pèrdua del seu bebè. | Telecinco
 

Tot i que no va ser fins que es va asseure al plató del Deluxe quan es van aclarir tots els dubtes. Unes setmanes després de fer pública aquesta informació, Raquel Mosquera es va posar els cables del polígraf per desmentir tots els rumors que havien sorgit al voltant d'aquest tema.

«Raquel, estàs intentant tornar a quedar-te embarassada d'Isi?», li va preguntar María Patiño, abans de conèixer la veritat sobre el seu avortament.

«He dit 'no' perquè ara no puc. Quan passi el temps del raspat que em van fer, sí, per descomptat que anirem a buscar el bebè», va respondre la perruquera, donant alguns detalls sobre aquesta decisió.

Però, sens dubte, la pregunta que més va sorprendre del seu Polideluxe va ser, precisament, la que estava relacionada amb el suposat avortament que va patir Raquel Mosquera el 2014.

I és que, segons es va publicar en aquell moment, els seus plans de ser mare amb Isi es van veure truncats després de perdre el bebè al final del primer trimestre de gestació. Uns mesos després, els cables de Conchita van aclarir tots els dubtes.

Raquel Mosquera, l'exdona de Pedro Carrasco, amb rostre seriós
Raquel Mosquera ho va passar molt malament. | GTRES
 

«T'has inventat que has patit un avortament?», va preguntar la presentadora del format. I Raquel Mosquera va contestar amb un rotund 'no'. «A més, em fa molt de mal que es pensi això», va aclarir la vídua de Pedro Carrasco a continuació.

Després d'uns segons de tensió, per fi vam poder conèixer la veritat sobre aquest tema tan delicat. «Diu la veritat», va assegurar la propietària del polígraf. «No només és veritat, sinó que, a més, he evitat que se sabés», va aclarir Raquel Mosquera, posant fi a la polèmica.