Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Isa Pantoja frena la seva boda amb Asraf Beno

La parella ha pres una dràstica decisió

L'octubre passat, Asraf Beno es va agenollar davant d'Isa Pantoja a la Medina Azahara, a Còrdova. Chabelita va concloure la gran petició de mà amb un petó apassionat del qual tot Espanya va ser testimoni perquè els mateixos protagonistes van compartir el moment. «Per força vam haver d'anar a visitar la Medina Azahara i no sabia per què Asraf estava tan obsessionat amb què hi anéssim. Estava tot planejat. Suposadament hi anàvem a fer una foto, i al final...», deia Chabelita.

La gran notícia, Chabelita i Asraf es casen, es va veure eclipsada pels conflictes familiars entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, que aleshores regnaven als platós, i entelada per la incògnita de si la mare i el germà de Chabelita compartirien espai durant el casament. No obstant això, pocs van caure en el fet que la boda hauria de saltar un obstacle més per poder-se dur a terme: la pandèmia i les restriccions que implica.

La parella havia fixat la data de l'esdeveniment al 26 de juny d'aquest any a Dakhla, una ciutat de la costa situada al Sàhara Occidental. Però si la limitació de lliure circulació no s'aixeca, ni la parella ni els convidats podran viatjar-hi. Per ara, els enamorats han decidit paralitzar la boda temporalment, a l'espera que el virus deixi de ser tan agressiu i es mitiguin els riscos de contagi. El mateix Asraf ha estat qui ho ha confirmat als seguidors curiosos que li ho han preguntat per xarxes socials. «Estem a l'espera que s'obrin les fronteres per a poder avançar amb els preparatius», va assenyalar el promès de Chabelita. No obstant això, llança una mica de llum a tota aquesta situació. 

La parella continua preparant el casament, a poc a poc i amb bona lletra, i confien que tard o d'hora es podran convertir en marit i muller. Isa Pantoja ja té el vestit. Segons han confirmat des del programa de María Patiño, 'Socialité', «es tracta d'un vestit sexy, de tall sirena i de color d'ivori amb pedreria de Swarovsky a la part de darrere i un escot a l'esquena que baixa fins al còccix». Entre el vestit i els complements que lluirà el dia del casament, Chabelita s'ha gastat uns 20.000 euros, segons han assegurat al programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Chabelita es podria casar sense l'atenta mirada de la seva mare

Aquest últim any Isabel Pantoja ha perdut la relació amb els seus fills. Des que Kiko Rivera va obrir els ulls i va treure a la llum els draps bruts de la seva mare, aquesta s'ha anat quedant sola. El seu 'nen de l'ànima' ha trencat els vincle amb la cupletista, i Chabelita també. Així ho va confirmar Asraf Beno a 'Viva la vida'. Chabelita ha conegut l'últim treball de la seva mare a través de les xarxes socials.

Segons s'ha confirmat, l'última vegada que mare i filla van parlar va ser el 7 de març, amb motiu de l'aniversari d'Albertito, el net de la cantant. Isabel Pantoja havia quedat amb Chabelita que passaria a buscar Albertito per casa, però el nen no va arribar a veure la seva àvia perquè ella no s'hi va presentar. «El dia de l'aniversari va dir que vindria a buscar el nen i encara l'esperem», va assenyalar Asraf, qui, a més, va confessar que el fill de la seva parella «sap que a passa alguna cosa estranya; els nens no són tontos. Quan li preguntem si troba a faltar anar a Cantora, diu que no».

Ara per ara, mare i filla no s'han reconciliat, motiu pel qual és una gran incògnita si Isabel Pantoja acompanyarà la seva filla de camí a l'altar si finalment se celebra el casament aquest any.