Primer pla d'Isa Pantoja somrient

Isa Pantoja, la primera a pronunciar-se sobre la docusèrie de Julián Muñoz

Julián Muñoz promet explicar-ho tot sobre la seva relació amb Isabel Pantoja

Nova bomba a Mediaset. Quan encara no ens havíem recuperat de l'impacte de la docusèrie de Rocío Carrasco, sembla que ara un altre clan es veu amenaçat, el dels Pantoja.

Després d'un any molt complicat a causa del distanciament amb el seu fill, Kiko Rivera, i la dolorosa pèrdua de la seva mare, 'doña Ana', a Isabel Pantoja li ve a sobre el seu pitjor malson.

Julián Muñoz, exparella de la cupletista, arriba disposat a treure a la llum la seva pròpia docusèrie.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz van ser parella | GTRES

Visiblement recuperat dels greus problemes de salut pels quals va haver d'abandonar la presó el novembre del 2018, Muñoz pensa explicar amb pèls i senyals tota la veritat que hi ha darrere del cas Malaya, que va acabar amb Isabel i ell a la presó.

'No es hora de la venganza, es hora de la verdad' és el títol d'aquesta nova docusèrie, que s'espera per a principis del 2022.

Chabelita, la primera que ha reaccionat a la docusèrie de Julián Muñóz

I és que al primer avançament del documental podem veure que Julián no calla res. Paloma García Pelayo és qui l'ha entrevistat, i li pregunta sense embuts: «Et va deixar d'estimar quan se't van acabar els diners?» o «Què era el que més t'agradava d'Isabel?»

Preguntes a què l'exalcalde de Marbella respondrà sense que li tremoli el pols. De fet, a les imatges promocionals podem veure com assegura que Isabel li va sortir «molt cara" o que «ha arribat l'hora de dir la veritat».

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja ho va passar molt malament a la presó | Telecinco

«Li ho dic a ella, i a la cara», adverteix. Unes declaracions molt impactants que vaticinen un autèntic huracà davant del qual Pantoja ja pot començar a tremolar.

La seva filla, Chabelita, ha estat la primera de la família que ha parlat públicament sobre aquest assumpte. I ho ha fet a 'El Programa de Ana Rosa'.

Isa Pantoja sempre ha sostingut que té molt bon record de Julián, que li va fer de pare durant una etapa molt important de la seva vida.

«Suposo que parlarà de la relació que va tenir amb la meva mare i de com va acabar tot. No sé què explicarà, perquè jo era molt petita quan van estar junts», ha explicat.

Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós
Isa Pantoja s'ha pronunciat sobre el documental de Julián Muñoz | Europa Press

A més, ha insistit que el recorda amb afecte tot i el que va passar, ja que aleshores només era una nena.

«No el veiem com una persona dolenta. A la meva mare la vèiem molt feliç". Tot i això, ha remarcat que «no té gaire sentit que ara, de sobte, surti aquesta informació».

«La meva mare ho va passar bastant malament, perquè, només començar la relació, la premsa se li va tirar a sobre».

Isa assegura que per a la cupletista tot això va ser un calvari. «La meva mare no està bé, i això li pot fer molt de mal... No ho veurà, però li arribarà tota la informació», sosté molt preocupada per l'estat de Pantoja.

De moment, no sabem què opina la cantant, que segueix tancada a Cantora amb el seu germà Agustín.

Primer pla de Julián Muñoz
Julián Muñoz, disposat a explicar la seva veritat | GTRES

I tampoc si està al cas o no del que ha de venir, tot i que està clar que aquest escàndol pot enfonsar-la encara més,

Isabel Pantoja no ha oblidat l'infern que va viure quan va ser a la presó. I té gravat a la memòria el 21 de novembre del 2014, data en què va ser condemnada per un delicte de blanqueig de capital.

Quan es va emetre l'especial 'Cantora: la herencia envenenada', Julián va opinar sobre el tema. «Si Kiko està reclamant el que és seu, em sembla honest. El que no han de fer és arribar a aquests enfrontaments. Ho dic per experiència», al·legava.

I sobre la seva ex, va insinuar que «arriba un moment en què cadascú ha de mirar per ell».