Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'

Isa Pantoja: com és la relació amb els seus sogres abans de casar-se amb Asraf Beno

Isa Pantoja parla fort i clar sobre aquest delicat tema familiar

Isa Pantoja ha revelat quina és la veritable relació que manté amb els seus sogres. I és que, ara que falten pocs mesos per donar-se el 'sí, vull' amb Asraf, ha volgut aclarir tots els rumors que s'han generat sobre aquest tema.

La 'influencer' i el model es van conèixer durant la seva participació a 'GH VIP' i, des de llavors, no han tornat a separar-se. Tot i això, i malgrat que els queden poques setmanes per passar per l'altar, la seva relació ha estat qüestionada des del principi.

Imatge d'Asraf Beno al costat de la seva parella, Isa Pantoja, somrient
Isa Pantoja i Asraf Beno es van conèixer a la casa més famosa de la televisió | Europa Press

Tant és així que, més d'una vegada, diverses persones han posat en dubte l'amor que sent Beno per la seva parella. Però, sens dubte, el que més ha molestat Isa Pantoja han estat tots els rumors que s'han generat al voltant dels seus sogres.

I és que molts asseguren que hi ha mala relació entre els pares d'Asraf i la col·laboradora de televisió, cosa que ha aconseguit eclipsar un dels moments més especials per a la parella: el seu casament.

Per això, un parell de dies després que el model iniciés la seva aventura a 'Supervivientes' , Isa Pantoja va parlar fort i clar sobre aquest tema. Ho va fer durant una de les seves intervencions a 'El Programa de AR'.

Isa Pantoja revela quina és la relació que manté amb els seus sogres

Isa Pantoja va voler desmentir públicament tots els rumors sobre la seva suposada enemistat amb els sogres. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de parlar sobre aquest delicat tema familiar.

A principis de març, la 'influencer' va assistir a aquest matinal de Telecinco per participar al seu 'Club Social'. Va ser en aquest moment quan la filla d'Isabel Pantoja va fer una confessió important: «Amb ells m'hi porto molt bé»

.

«Tinc bona relació amb ells[els seus sogres], més amb la seva mare. Ara no puc quedar tota l'estona, perquè només venim dues vegades al mes aquí i jo una vegada a la setmana i tampoc tinc temps per gaire», va assegurar Isa Pantoja .

Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb un primer pla d'Isa Pantoja el 17 de juliol de 2023
Isa Pantoja assegura que la relació amb els seus sogres és bona | Mediaset

A més, i en relació amb les seves esperades noces, la tertuliana va deixar molt clar que els seus sogres han respectat totes i cadascuna de les decisions que han pres. «Fins on jo sé, no hi ha cap problema».

«Potser el seu desig era que fos segons les seves creences, però igualment a la meva mare li hauria agradat veure'm en una església a 'El gran poder', va apuntar Isa Pantoja, a continuació.

Tot i això, la 'influencer' no va voler donar més importància a aquest detall, ja que considera que «les coses canvien» i que són ells els que han de decidir aquestes coses.

Per això, i per posar punt final a la polèmica, Isa Pantoja va confirmar que tota la família d'Asraf Beno estarà present en aquest dia tan especial:

«Vindran al meu casament, són molts, i no sé com ho farem, però jo tinc moltes ganes de veure la resta de la família. Per raons òbvies, només he pogut viatjar una vegada al Marroc. Als que estan aquí, sí que els conec».

Finalment, i després d'assegurar que no sap «com està la relació d'Asraf amb el seu pare», Isa Pantoja va confirmar que «hi té una relació totalment normal».

Asraf Beno i Isa Pantoja feliços al casament d'Anabel Pantoja
Isa Pantoja parla sobre el seu esperat casament amb Asraf Beno | GTRES

«No han dit mai res dolent de mi i jo tampoc n'he parlat. Al final els resulta incòmode que vinguin a preguntar-los pel seu fill. Però, com em va dir l'altre dia: «pel meu fill, faig el que sigui»».

Per la seva banda, i encara que mai ha volgut participar de la vida pública, la mare d'Asraf va parlar per primera vegada a la televisió. «[Isa Pantoja]és molt bona noia, a mi m'agrada», va assegurar aquesta dona públicament.