Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol de Sandra Barneda amb rostre seriós

Sandra Barneda descobreix el nou problema de Telecinco: qui serà el seu rival

Sandra Barneda és conscient que serà difícil superar el seu oponent

Sandra Barneda s'ha convertit en l'aposta de Telecinco per substituir el desaparegut 'Sálvame'. La periodista es va posar al capdavant del magazín 'Así es la vida', ocupant el buit deixat pel seu predecessor. Ara, a més, la cadena ha confiat en Barneda per a un nou format divendres a la nit. Però per estrenar-lo s'ha trobat amb un obstacle, que és la competència.

Sandra Barneda tornava a Telecinco el mes de juny passat amb la intenció de mantenir i fins i tot aixecar l'audiència de les tardes de Telecinco. Una tasca difícil els resultats de la qual, de moment, no estan sent els esperats. Tot i les dades, la cadena continua confiant en Sandra Barneda i estrenarà un nou programa divendres a la nit.

Sandra Barneda no comptava amb aquest inconvenient

'La última noche' serà el nou repte de la catalana, un nou espai que arriba a Telecinco divendres que ve per substituir el 'Deluxe'. «'La última noche' la vull passar amb amics, amb alegria i molta diversió. Vull que sigui una nit molt especial, la millor que puguis imaginar i la vull passar amb tu», explicava Barneda sobre el nou espai.

El format nou barrejarà els temes d'actualitat amb l'entreteniment. Tot i que al principi la seva estrena estava prevista per a la setmana passada, finalment Telecinco va decidir posposar la seva arribada. Potser l'estratègia buscava evitar coincidir en horari amb la gala final de 'Tu cara me suena', que es va emetre aquest divendres i va resultar un èxit d'audiència.

Mentre que el concurs d'Antena 3va congregar el 23,4% dels espectadors, l'especial amb els millors moments del 'Deluxe' gairebé no va enganxar el 5,3%.

Sandra Barneda, no obstant això, no comptava que la cadena rival, Antena 3, triaria la mateixa data per estrenar també programa. El concurs 'Password' tornarà a la televisió substituint 'Tu cara me suena', després d'haver-se celebrat la final de la desena edició divendres passat.

El nou espai és una adaptació del concurs que va començar a emetre's a Cuatro el 2008 amb Luján Argüelles al capdavant. Dos anys després, el programa es va cancel·lar mentre Ana Milán era la presentadora després d'haver intentat prorrogar-ho sense èxit. Ara serà, ni més ni menys, Cristina Pedroche l'encarregada de conduir aquest espai.

Cristina Pedroche, presentadora de Password, de cara
Cristina Pedroche es posa al capdavant de 'Password' per competir amb el programa de Sandra Barneda | Atresmedia

Un format del qual la presentadora va gravar quatre entregues al començament del seu embaràs. Ara s'emetran per valorar com l'audiència l'acull. El concurs comptarà amb la participació de personatges tan populars com Ana Milán, Santiago Segura, Dabiz Muñoz, Chenoa, David Bustamante o Antonio Resines, entre altres.

La mecànica del concurs continuarà sent la mateixa que vam conèixer en les versions anteriors. Una parella formada per un concursant i un famós competeix amb una altra per endevinar paraules que només un dels membres de la parella sap. Qui encerti el nombre més gran de paraules s'alçarà amb el títol de guanyador.

Cristina Pedroche competirà amb Sandra Barneda la nit dels divendres

Així, Barneda i Pedroche coincidiran i competiran amb els seus últims projectes professionals per casualitat o estratègia de les cadenes de capçalera. Sigui com sigui, les dues presentadores hauran d'esperar divendres que ve, 28 de juliol, per comprovar quin dels programes és el preferit del públic.

En el cas de Sandra, és habitual que prengui el paper de presentadora, al contrari de Cristina Pedroche, que sol ocupar el lloc de col·laboradora. Més enllà de les campanades de Cap d'Any i 'Pequín Express', la dona de Dabiz Muñoz s'estrena aquest divendres després de ser mare recentment. Un nou projecte que de ben segur donarà molt de què parlar.