Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero

Isabel Jiménez explica per què han operat a Sara Carbonero

Sara Carbonero acaba de ser intervinguda d'urgència quirúrgicament

Sara Carbonero és una de les veus i les cares televisives més famoses. Tant la seva vida personal com professional ha cridat sempre l'atenció entre l'audiència i la premsa.

Tant que en els darrers dies han saltat les alarmes per l'estat de la periodista. Sara Carbonero, segons s'ha pogut saber, ingressava a la Clínica de la Universidad de Navarra per posar-se, de manera gairebé imminent, en mans dels metges. Amb ella acudia la seva germana Irene, la seva mare i la seva inseparable amiga, Isabel Jiménez.

De fet, ha estat la mateixa presentadora d'informatius qui ha donat l'últim comunicat mèdic de Sara Carbonero als mitjans a través de la col·laboradora Marta López. Totes dues havien parlat als passadissos de la cadena perquè la influencer transmetés les seves paraules. «No et preocupis que està molt bé. Estigues tranquil·la», han estat les primeres paraules de l'amiga de Sara Carbonero.

Marta López i ella haurien xerrat en maquillatge i ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador. La col·laboradora ha volgut deixar clar que la presentadora d'informatius feia bona cara, un signe que tot anava bé.

Foto de Sara Carbonero amb el seu fill i el seu nebot
Sara Carbonero ha gaudit de la seva família aquest cap de setmana passat | Instagram (@SARACARBONERO)

Sara Carbonero rebia, ahir a primera hora, la visita de la seva mare Goyi i la seva germana. L'ex d'Iker Casillas manté una relació molt bona amb tota la seva família. Ara bé, en aquesta visita sí que es podia veure que el seguici que anava a visitar Sara portava un aspecte més seriós. Mentre els familiars s'han mantingut al costat de la presentadora d'Europa FM, Isabel havia de tornar a Madrid per treballar i aparèixer, com cada dia, a la televisió.

Tot i això, hi ha una persona que encara no ha acudit per mostrar el seu suport. Parlem de Nacho Taboada, actual parella de Sara Carbonero. Tots dos han estat vistos durant aquest any passejant per Madrid, de viatge a l'estranger i fent rutes pel mapa espanyol. Tot i això, el cantant no s'ha pronunciat per a res. Haurem d'esperar, pel que sembla, per veure el retrobament entre els enamorats.

Una nova garrotada a la seva vida

Però què li ha passat? La periodista tenia una revisió rutinària. Tot i això, els professionals han valorat que havia de ser ingressada d'urgència. Recordem que l'exreportera va passar per un càncer d'ovaris fa uns anys.

Aquest cap de setmana, Sara Carbonero es trobava tranquil·la passant el temps amb els seus familiars més propers. Fins i tot anava al partit de futbol d'un dels seus fills amb la seva germana, la cunyada, la mare i una amiga.

Iker Casillas, per la seva banda, es troba a milers de quilòmetres, a Qatar, estrenant-se com a comentarista per a l'equip de RTVE. Una aventura professional que manté la il·lusió a l'exporter del Reial Madrid.

Sara Carbonero i ell havien parlat sobre aquesta nova etapa i oportunitat, però, ara, l'exporter hauria proposat renunciar al Mundial per tenir cura dels nens. Una decisió que no es va dur a terme per establir la màxima normalitat possible a casa.