Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sofía Suescun

Sofía Suescun parla del càncer de la seva mare i revela una notícia preocupant

Salten totes les alarmes per l'estat de salut de la mare de Sofia Suescun

Per a Sofia Suescun, aquests mesos estan sent especialment difícils. I és que va ser aquest estiu quan es va conèixer que la mare de l'excol·laboradora, Maite Galdeano, patia un càncer de sang des de feia anys, dada que va amagar perquè mai no la va treure a la llum.

«Em va sortir quan tenia 38 anys. És genètic. És una malaltia desconeguda i per això no la saben dominar bé», va explicar al seu dia en una exclusiva per a la revista Lecturas .

A partir de llavors, immediatament, tots els mitjans hi van posar el focus d'atenció, ja que volien conèixer l'última hora de la salut. Però la veritat és que la pamplonesa decidia rebaixar considerablement les seves aparicions en públic.

D'aquesta manera, gairebé no se'n tenien notícies. Tot i això, ara, Sofia Suescun ha comparegut davant la premsa i no ha dubtat a actualitzar com es troba la seva mare en aquest precís moment.

Sofía Suescun
Sofia Suescun, preocupada per la salut de la seva progenitora | Instagram

Sofia Suescun es pronuncia sobre l'estat de salut de la mare

Des de fa algun temps, Sofia Suescun ja no intervé a la televisió. I és que, recordem, que abans del seu acomiadament de Mediaset, era una de les cares estrella de la cadena de Fuencarral.

Però, actualment, està més centrada que mai en la seva professió dins del món de les xarxes socials, on cada cop més triomfa. Així mateix, Sofia Suescun pot dir alt i clar que és una de les 'influencers' més destacades del nostre país.

Tot i això, d'altra banda, arran de la seva absència a la petita pantalla, també han disminuït les aparicions de la guanyadora de Gran Hermano 16 davant els mitjans. Però, ahir, 23 de novembre, la noia va comparèixer davant la premsa perquè va assistir a un esdeveniment organitzat per la marca Codorníu.

Va ser allà on es va voler pronunciar sobre la dura condició de la seva mare i donar l'última hora de com es troba. Per descomptat, les seves paraules van fer saltar totes les alarmes, ja que allò que va revelar va provocar que creixés, encara més, la preocupació per la seva progenitora.

«Està molt malament», començava dient visiblement seriosa. «És veritat que està molt malament parlant de salut, té una malaltia mortal que no té cura, però ho porta com pot», explicava.

D'altra banda, l'excol·laboradora també va revelar que a la seva mare no li va quedar més remei que deixar tota la vida a causa de la seva malaltia. De fet, fins i tot, tal com ella mateixa va assegurar, va haver de deixar de conduir.

«Al final, té una malaltia que li pot donar un trombo en qualsevol moment i necessita estar tranquil·la i portant-lo de la millor manera possible», deia. Per descomptat que no hi ha cap dubte que, encara que Galdeano no travessa una bona època, sempre es manté en una actitud positiva.

Maite Galdeano durant el programa de televisió 'La Gala de Supervivientes' a Madrid el diumenge 08 de març de 2020
La mare de Sofia Suescun es troba molt delicada de salut | GTRES

Sofia Suescun aclareix la seva relació actual amb Kiko Jiménez

D'altra banda, després de pronunciar-se sobre l'estat de salut de Galdeano, Sofia Suescun també va ser preguntada per la relació amb Kiko Jiménez. Cal recordar que la pamplonesa manté una relació sentimental amb què va ser parella de Gloria Camila des del 2019.

I, encara que hi va haver un temps en què van sorgir força rumors sobre una possible ruptura entre ells, la veritat és que la influencer ha confessat que això no podria estar més lluny de la realitat. Així mateix, ha estat ella qui ha desmentit aquestes xerrameques, ja que ha assegurat que amb el seu noi està millor que mai.

«Kiko és un pilar fonamental a la meva vida. A més del meu xicot, és amic, familiar, som un, ens donem suport, ens ajudem. Som el combo perfecte», revelava visiblement il·lusionada.