Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josele Román

Josele Román revela en exclusiva què va tenir amb Fran Antón, amic especial de Kiko H

Josele Román ha estat molt clara

Josele Román sol ocupar titulars pel seu talent formidable: ella mateixa actua, que escriu el guió d'una pel·lícula d'èxit. El problema és que el seu nom està sonant per un motiu que no té res a veure amb la seva professió.

Josele Román ha desmentit la notícia que el periodista Jesús Manuel Ruiz ha publicat a El Chismografo. L'expert assegura que l'actriu va mantenir un romanç amb Fran Antón, amic especial de Kiko Hernández , i és completament fals. «No és veritat», explica Román fent gala del sentit de l'humor que sempre l'ha caracteritzat.

Kiko Hernández i Fran Antón
Josele Román sempre ha sabut la veritat | Cedida

Josele reconeix que «hi ha hagut un tonteig, però no va arribar a res» i no entén per què estan donant a entendre tot el contrari. Jesús Manuel assegura que van tenir una història d'amor, encara que la realitat dista molt d'aquesta informació. Román assegura que es van conèixer treballant i des del primer moment es van fer amics, res més.

Josele va contractar Fran per a una obra de teatre en què interpretava un noi colombià i es va adonar que tenia talent. Sabia que era amic de Kiko Hernández perquè quan es va estrenar Distinto el col·laborador es va acostar a saludar-la. Kiko va demanar a Fran Antón que la convidés perquè volia conèixer la seva opinió i ella va ser força sincera.

«Sembles un actor americà», va dir Román al col·laborador, va ser molt amable amb ell i ara no entén el canvi de postura. Hernández no entén que l'actriu hagi visitat el plató de Sálvame per parlar de Fran Antón i l'acusa d'aprofitar-se'n. Però no és cert, l'únic que va fer va ser donar-ne la versió perquè estava molesta i no entenia el problema.

Josele Román parla de Fran Antón: «S'ha enfadat»

Josele era amiga de Fran, mai l'ha traït i fa molts anys que comparteixen projectes. Ens explica que va escriure el guió d'un curt i els hi va ensenyar, ell es va quedar tan meravellat que li va demanar dirigir-lo i ella va acceptar. Tot anava bé fins que va sortir a la llum la seva estreta amistat amb el col·laborador de Sálvame, aleshores tot va canviar.

Román no entén que Antón no hagi anat a l'estrena del curt perquè la dirigia ella i la seva presència era molt important. Ha parlat amb algú proper i aquesta font li ha dit que està molest, se sent traït per la seva companya. «S'ha enfadat molt amb mi», declara la mítica actriu.

Kiko Hernández
José Román va anar a 'Sálvame' a donar la seva versió | MEDIASET

Fran Antón pot estar tranquil, els seus secrets estan fora de perill perquè Román és molt discreta i no parla de la vida de ningú. El que sí que ha fet ha estat aclarir que mai han estat enamorats, no parla des de la rancúnia com vol donar a entendre Jesús Manuel. Tot i que reconeix que en un primer moment sí «hi va haver un tonteig» que no va acabar en res seriós.

Josele Román va fer un gran favor a Fran

Josele va estar a l'estrena de Distinto, la primera obra que va protagonitzar Kiko Hernández, perquè li ho va demanar Fran Antón. L'actriu va ser-hi per donar publicitat a l'esdeveniment i assegura que el tertulià hi va estar molt atent i afectuós. Per això no entén que ara pensi que vol aprofitar el moment per guanyar fama.

Román és una gran estrella, una artista polifacètica que no necessita ajuda de ningú, de fet ha triomfat ella sola. La seva carrera està plena d'èxits i és evident quin n'és el secret: sempre va amb la veritat per endavant.