Primer pla d'Isabel Pantoja molt somrient i mostrant les dents

Isabel Pantoja augmenta la família

Isabel Pantoja té més família de la que el seu fill, Kiko Rivera, imagina

El que està passant aquest any amb Isabel Pantoja no és res comparat amb el que va patir fa gairebé dos anys. Només uns mesos després de la pandèmia, la mare de Kiko Rivera vivia un autèntic malson amb el seu fill.

Isabel Pantoja es convertia en el punt de mira de tota Espanya després que el seu fill fes públiques tots els seus estratagemes. Els seus enganys, les seves mentides i les seves baralles amb els diners.

Va ser tan gran la tensió, que Isabel Pantoja i Kiko Rivera van trencar llaços. Van passar mesos sense parlar-se, fins i tot es va posar 'Cantora' a la venda.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja van estar mesos sense parlar-se | GTRES

No obstant això, un gir de 180 graus a la vida de mare i fill ha fet que tot es calmés. Ja no hi ha venda, ja no hi ha baralles, ja no hi ha demandes.

El gir radical dels Pantoja

Isabel Pantoja i el seu fill han signat la pau i això ha fet que Cantora segueixi sent propietat de la dona de Paquirri. Tot i això, la calma no ha estat ben rebuda per l'opinió pública.

Després que Kiko Rivera parlés malament de la seva mare i destapés els draps bruts d'Isabel Pantoja, ningú esperava que es fes enrere. I encara menys, que retirés les demandes al seu oncle Agustín, a qui no suporta.

Agustí i Isabel Pantoja amb ulleres de sol pel carrer
Kiko Rivera va demandar el seu oncle Agustín i la seva mare, Isabel Pantoja | Europa Press

Tanmateix, sembla que la família i el secretisme està per damunt de tot al clan dels Pantoja. Per això, l'opinió pública s'ha quedat a quadres quan s'ha conegut l'última notícia d'Isabel Pantoja.

Isabel Pantoja augmenta la família

I quan pensàvem que ja no ens podia sorprendre res, una última notícia d'Isabel Pantoja ens ha tornat a deixar de pedra. Si no que ho diguin als teleespectadors de Telecinco que es van quedar estupefactes amb l'última informació publicada.

Pel que sembla, Isabel Pantoja té més família del que es creia al principi i ni el seu fill Kiko Rivera, ni la seva neboda, Anabel Pantoja, sabien res. I la més afectada de tot això és aquesta última, que es va assabentar en ple directe.

Anabel Pantoja, la més afectada

Al plató de Sálvame i desprevinguda. Així va agafar la notícia a Anabel Pantoja que plorava quan sentia el seu pare confessar una cosa que mai no s'havia atrevit a dir.

En una ostentació de sinceritat, Bernardo Pantoja confessava que tenia un fill secret i que no l'havia explicat mai a la seva filla, Anabel. Concedia una entrevista a Pablo 'El Calvo' i confessava la bomba.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Anabel Pantoja i el seu pare Bernardo Pantoja | CatalunyaDiari

Assegura que Luis 'Pinocho' és fill seu i que té «molt bona relació amb ell des de fa trenta-tants anys». «El  considero el meu fill, encara que és més filla Anabel perquè he tingut més tracte», declarava Bernardo.

A més, el pare d'Anabel Pantoja confessava que té «bona relació» amb la mare de Luis i «una bona amistat». A més, ha explicat com va saber que ella estava embarassada: «Passaven els mesos i jo veia que estava engreixant-me».

També ha aclarit el motiu pel qual Luis 'Pinocho' no té els seus cognoms: «Va ser una idea de la seva mare i la meva», explicava.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja, el pare d'Anabel Pantoja, confessa tenir un fill secret | Europa Press

El germà d'Isabel Pantoja no va voler aprofundir-hi més. Però va aprofitar la seva sinceritat i la conversa amb el fotògraf per negociar-ne una d'exclusiva.

«Quan parlem de diners, us explicaré més. Cal donar una part a Luis perquè té tres fills i els ha de mantenir» deia, assegurant que ell coneix els seus nets.

Parla el fill de Bernardo

No conforme amb aquestes declaracions, el programa de Sálvame es posava en contacte amb el suposat fill de Bernardo. A la trucada, només es va dedicar a confessar que l'estat de salut de Bernardo «no està tan crític com diuen», concloïa.

Què pensa Isabel Pantoja d'aquestes informacions sobre el seu germà?