Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Paolo Vasile

Isabel Pantoja prepara la bomba amb què no comptava Paolo Vasile

Isabel Pantoja s'estaria plantejant tornar a la televisió, segons revelen fonts properes a la 'tonadillera'

Actualment, Isabel Pantoja no travessa un bon moment personal. I és que després de la mort de Doña Ana i la reaparició de Julián Muñoz, la 'tonadillera' ha decidit que és el moment de tornar a la televisió.

Gema López ha estat l'encarregada de destapar aquesta bomba. Durant una de les seves intervencions a 'Sálvame', ha assegurat que la cantant s'estaria plantejant fitxar per 'Atresmedia', en un rampell de venjança contra 'Mediaset'.

Tal com ha explicat la col·laboradora de Telecinco, «Isabel Pantoja està buscant feina a esquena del seu germà Agustín Pantoja. Vol tornar a la televisió i estaria negociant amb la competència». Sense revelar les seves fonts, Gema ha volgut insistir que Agustín Pantoja no estaria al corrent dels nous negocis de la seva germana.

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Agustín i Isabel Pantoja passen molt de temps junts | Europa Press

«S'ha posat en contacte amb la persona que durant molt de temps li ha portat els assumptes televisius perquè li busqui feina», ha assegurat.

Després de deixar anar aquesta bomba, la col·laboradora ha volgut deixar una teoria a l'aire, relacionada amb la possible situació econòmica de la cantant. «Pot ser que els diners que tingui no els pot utilitzar, i per això necessita treballar en alguna cosa pública?», ha preguntat en veu alta.

El passat d'Isabel Pantoja a 'Mediaset'

Després de molt de temps allunyada de la petita pantalla, Isabel Pantoja tornava amb tots els luxes. Sense pensar-s'ho dues vegades, la 'tonadillera' va decidir embarcar-se en una de les aventures més extremes de la televisió del nostre país.

En 2019, Telecinco va anunciar per sorpresa que Isabel Pantoja s'havia convertit en una de les concursants oficials de la propera edició de 'Supervivientes'.

Però després de deu setmanes de concurs, la mare de Kiko Rivera es va veure obligada a abandonar el 'reality' pel seu delicat estat de salut. I, encara que es veia amb forces necessàries per continuar, l'equip mèdic va decidir posar punt final a la seva aventura a les portes de la final.

Imatge d'un quadre d'Isabel Pantoja als passadissos de Telecinco
Isabel Pantoja estaria pensant a tornar a la televisió | Mediaset

En el camp econòmic, i segons van apuntar diversos mitjans de comunicació, l'artista s'hauria embutxacat, després del seu pas per Hondures, l'astronòmica quantitat de 800.000 euros.

Després d'aquesta experiència, i a causa d'un contracte milionari signat amb 'Mediaset', vam poder veure la vídua de Paquirri participar en un altre format de Telecinco. Al costat de Risto Mejide i Danna Paola, l'artista es va convertir en part de jurat de 'Top Star: ¿cuánto vale tu voz?'; format musical que no va aconseguir enganxar l'audiència espanyola.

Julián Muñoz posa en perill la imatge d'Isabel Pantoja

Aquesta notícia ha sortit a la llum coincidint amb l'estrena de 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad', la nova docu-sèrie de Telecinco amb Julián Muñoz com a protagonista.

Dividida en dues parts, l'exalcalde de Marbella compta amb pèls i senyals com va ser la seva relació amb la cantant durant els seus anys a la presó. Però, sens dubte, hi va haver una confessió que va deixar tots els seguidors del programa amb la boca oberta: Julián i la 'tonadillera' van arribar a casar-se.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Julián Muñoz hauria fet molt de mal a Isabel Pantoja amb la seva docu-sèrie | GTRES

Tal com va explicar el protagonista del format, aprofitant la seva condició d'alcalde de Marbella «vam fer un paper com si ens haguéssim casat. Jo vaig signar el document». «A hores d'ara no sé on és, ni m'importa», va assegurar l'expolític.

També va confessar que van intentar ser pares, encara que això no era cap secret per a la premsa de l'època, però fins ara ningú havia confirmat els rumors. Segons va explicar Julian Muñoz, van anar a una prestigiosa clínica, encara que també van estudiar la possibilitat d'adoptar si no podien portar un nadó al món de manera biològica.