Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Isabel Pantoja en estat greu: Demana als seus fills que vagin a Cantora immediatament

La tonadillera ha demanat a Kiko Rivera i Isa Pantoja que la vagin a veure

Isabel Pantoja travessa els seus moments més complicats. I és que el seu estat de salut s'hauria deteriorat dràsticament segons ha explicat Luis Rollán al 'Deluxe'.

La guerra interminable amb el seu fill Kiko, la mort de la seva mare, Doña Ana, i ara la docusèrie de Julián Muñoz, han provocat que la tonadillera toqui fons.

De fet, les darreres informacions ja apuntaven que Pantoja podria haver patit una autèntica crisi nerviosa.

Tant és així, que el seu germà Agustí es va veure obligat a trucar immediatament al metge de la família.

«No parava de dir que què més li pot passar, s'acaba de morir la meva mare, no tinc el meu fill, tinc una ruïna amb tots els luxes i ara aquest senyor torna a sortir a remoure coses», explicaven a 'El programa de Ana Rosa' sobre la delicada sotragada que travessa.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Kiko Rivera no va deixar en molt bon lloc la seva mare. | Europa Press

«Hi va haver crits, moments d'ansietat i a més una cosa que l'afecta especialment, que es torni a recordar el moment que va passar a la presó respecte al cas Malaia».

«La situació és molt delicada, fins al punt que podria haver succeït... no li posarem nom, han parlat d'ansietat. Però ara mateix el recomanable és que no estigui sola», explicaven fa unes hores.

Després de passar el Nadal més dur, Isabel hauria arribat al límit. «No ha tingut un atac d'ansietat, ha tingut una cosa prou greu perquè no estigui ni un minut sola a Cantora».

Isabel Pantoja, completament desesperada, recorre als fills

Just per això, i segons explica Rollán, ha trucat als seus dos fills, Kiko i Isa perquè vagin immediatament a veure-la.

Un clar indici que no pot més i voldria comptar amb el seu suport en aquests moments tan delicats. Això, malgrat les diferències que poguessin tenir.

«El seu estat de salut és molt delicat. Es troba molt feble físicament i mentalment. No es troba bé».

Luis Rollán
Luis Rollán ha parlat de Pantoja al Deluxe | Mediaset

«Kiko l'ha enfonsat a la misèria. Té molt a sobre, això de la seva mare ha estat un pal molt dur, però era una cosa que des de fa temps sabia que passaria, però això del seu fill l'ha enfonsat. Això és una cosa del que no es reposarà mai».

El Dj i la seva germana semblen ser els únics que poden fer alguna cosa per la seva mare i ajudar-la a recompondre's en el seu pitjor moment.

Luis Rollán, gran amic de Pantoja, també mostrava la seva preocupació. I lamentava el delicat estat de la tonadillera.

«M'expliquen que Isabel no està bé», ha explicat. «Rebo la trucada d'una persona molt propera i m'explica que està molt tocada i fotuda».

«Moltes vegades s'ha comentat que estava fatal. Ho he sentit tantes vegades i sé que ha tocat fons i ha pujat, però ara això de la seva mare, el retrobament amb Kiko i la nova separació, això de Julián Muñoz...»

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja viu un moment molt delicat | Telecinco

«Han avisat els seus fills perquè vagin corrent a Cantora», remarcava Rollán. «Em preocupa i la vaig voler trucar, però d'una manera íntima i privada».

«No ho he volgut fer perquè no vull que pensi que l'anomeno perquè avui vinc a la tele», ha assenyalat. «No és una persona que està aïllada. Però sí que em preocupa».

«No hauria d'estar a casa seva i menys sola», opinava María Patiño. «Si està tan greu, hauria d'anar a l'hospital immediatament».

I respecte a la reacció que ha tingut Kiko, Luis explica que «l'he vist bé, tranquil i serè... Amb il·lusió. La reacció que té en parlar de la mare no és ràbia o ira, jo el vaig veure trist. Kiko és noble, han passat dates importants, els Reis, són 3 nens…»