Isabel Pantoja guanyarà 3 milions d'euros amb els seus projectes a Telecinco

El gloriós retorn de la cantant inclou ser membre del jurat d''Idol Kids', participar en un programa d'entrevistes, un capítol a 'Planeta Calleja', i presentar les campanades de final d'any

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja té firmats molts projectes professionals amb Telecinco | Telecinco

Isabel Pantoja viu una etapa professional magnífica. Vinculada amb la televisió des que entrés a concursar a ‘Supervivientes’, la cantant ha tornat per quedar-se en aquest mitjà i ha firmat un contracte amb Mediaset que inclou nombrosos programes per al 2020, que convertiran a l’artista en protagonista indiscutible de Telecinco.

El primer format on els seguidors esperen veure l’artista en acció serà en el programa ‘Idol Kids’, que ja s’ha començat a rodar a Madrid i on comparteix la seva faceta de jurat amb Edurne i Carlos Jean.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... ¡Los sueños se cumplen! Si tienes entre siete y quince años llama al 806514855. Próximamente, Idol Kids en @telecincoes @fremantleesp @idolkidsesp

Una publicación compartida de ISABEL PANTOJA (@isabel_pantoja_martin) el

 

Isabel Pantoja presentarà les campanades de fi d'any a Telecinco

Però la cosa no queda aquí, ja que Telecinco li està preparant un programa d’entrevistes a la cantant molt semblant al de Bertín Osborne, en què ella seria l’amfitriona i mantindria conversacions sobre la vida i circumstàncies dels seus convidats. A més a més, tal com fan totes les estrelles de Telecinco, la cantant estaria preparant un capítol en el programa de viatges de Kike Calleja ‘Planeta Calleja’, on sembla que realitzaria un recorregut per Europa visitant les principals ciutats relacionades amb l’emperadriu Sissi.

Per si tot això no fos poc, la ‘tonadillera’ serà l’encarregada, al costat de Jesús Vázquez, de retransmetre les campanades de fi d’any de Telecinco, com ja va fer durant el 2011. A banda de la seva faceta televisiva, el que més desitja la cantant és tornar als escenaris a cantar, un desig que es materialitzarà en una gira que realitzarà la cantant amb 25 concerts per la geografia espanyola i que començarà a partir del gener.

 

Isabel Pantoja durant les campanades de 2011
Isabel Pantoja durant les campanades de 2011 | TELECINCO

 

Amb tots aquests nous projectes professionals, es preveu que la cantant s’embutxaqui uns 3 milions d’euros, un dineral que entrarà net a la seva compta bancària, ja que gràcies a la seva participació a ‘Supervivientes’, Isabel Pantoja va poder saldar tots els deutes pendents que tenia amb Hisenda, a qui va arribar a deure 1 milió d'euros, i començar de zero.

 

També et pot interessar...

  • Isabel Pantoja fa una dura confessió sobre la seva filla
  • Isabel Pantoja será l'encarregada de donar les campanades a Telecinco

 

Comentaris

envia el comentari