Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Isabel Pantoja se'n va de Cantora per sempre

Isabel Pantoja té intenció de vendre casa seva

Isabel Pantoja marxa de Cantora. Ja feia temps que la 'tonadillera' meditava aquesta possibilitat i finalment ha decidit abandonar la que ha estat casa seva. I ho fa possiblement en un dels pitjors moments de la seva vida.

Fa només set mesos s'acomiadava de Doña Ana, i la relació amb els seus fills és pràcticament inexistent. Davant d'aquesta situació, la cantant està disposada a fer un canvi de rumb a la seva vida, i això implicarà allunyar-se del lloc on ha sigut tan feliç.

Pantoja té previst vendre la propietat, però abans s'haurà de posar d'acord amb el seu fill. «Està en una situació desesperada, després de la mort de la seva mare no vol estar més temps allà», va assenyalar Antonio Rossi a 'El programa de Ana Rosa'.

Aquesta notícia no ha agafat per sorpresa les persones més properes a la cantant. I és que veuen lògic que vulgui trencar amb el passat i iniciar de zero en un altre lloc. La possibilitat d'abandonar Cantora feia temps que estava voltant, va destacar Cristina Tárrega.

Tenia clar que ella ja no hi pintava res una vegada que faltés la seva progenitora. Així que, potser aquest canvi de vida la farà tornar a Madrid, encara que tampoc es descarta que faci una parada prèvia a El Rocío, on té un altre dels seus habitatges.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Isabel Pantoja haurà d'arribar a un acord amb el seu fill | GTRES

És el pla que té al cap tant la vídua de Paquirri com el seu germà Agustín. La intenció és desfer-se de la casa com més aviat millor. En qualsevol cas, són conscients que el procés de venda es pot allargar més del que desitja.

Tot i això, té clar que «abandonarà la finca de la mateixa manera», ja que no importa tancar l'operació un cop establerta en una altra residència. És sabut que Isabel Pantoja ha passat molts anys a Cantora, i és que darrere d'aquests murs s'amaguen un munt de records, alguns dels quals no són precisament agradables.

Precisament l'últim va ser la mort de la seva mare, que va morir el mes de setembre passat. D'altra banda, es tracta d'una propietat amb gran valor al mercat immobiliari. Està situada a Cadis i sobretot, va pertànyer al seu dia a Paquirri.

Així mateix, compta amb una extensió de 500 hectàrees i 2000 metres construïts, per la qual cosa l'interessat haurà de desemborsar una xifra força alta. Alhora, alguns experts al sector eleven el preu fins als 5 milions d'euros.

Tot i això, la xifra podria veure's reduïda de manera considerable a conseqüència dels deutes que acumulen. No obstant això, en els darrers anys van revelar que hi va haver gent disposada a comprar-la, però l'oferta econòmica no els devia convèncer.

Imatge general de Cantora
Cantora amaga molts records per a Isabel Pantoja | GTRES

Per posar-la en venda caldrà que la cantant arribi a un acord amb Kiko Rivera, el seu fill, amb qui ha anat perdent el contacte, perquè compta amb una part d'aquesta finca. Per tant, ell també tindrà molt a opinar en aquesta operació.

Isabel Pantoja, incapaç d'aixecar el cap

Ningú posa en dubte que Isabel Pantoja està passant per un moment molt delicat. Des de fa anys, la tristesa s'ha apoderat de la seva vida. A més a més, no es parla amb els fills, ha perdut la seva mare i arrossega problemes econòmics de manera permanent.

Tampoc pot presumir que la situació li vagi molt millor en el pla professional. Fa temps que no se'l veu damunt dels escenaris, i els seus últims projectes van estar més vinculats a la televisió. De fet, recentment se la va poder veure de jurat en un programa de Telecinco.

Però ara intentarà centrar-se en la venda de Cantora. Sí, perquè no vol que aquest tràmit es demori en excés, especialment per les contínues despeses que genera l'habitatge per al seu manteniment. Això sí, abans Isabel Pantoja ha de seure amb Kiko, ja que, fins que no arribin a un acord, no se'n podrà desprendre.